StoryEditor
PanoramaKobna dionica

Detalji prometne nesreće koja bi Tigera Woodsa mogla koštati karijere: istražitelji isključili alkohol i drogu kao uzrok, kažu da je ‘vrlo sretan‘ što je uopće živ

Piše Marija Vuković
7. travnja 2021. - 20:49
Automobil Tigera Woodsa nakon prometne nesreće.AFP

Brzinom od 135 km/h u zoni od 45 km/h prošle veljače vozio je Tiger Woods u trenutku prometne nesreće koja bi sada mogla koštati karijere, piše The Guardian.

Na tiskovnoj konferenciji za medije u srijedu je policija Los Angeles izvijestila kako brzina kojom je vozio nije bila sigurna za uvjete na cesti, a pretpostavljaju i da je Woods u stanju panike pritisnuo papučicu gasa umjesto papučice kočnice. Dionica ceste u okrugu Los Angeles na kojem mu se to dogodilo poznata je po nesrećama, a policija je rekla da je Woods bio "vrlo sretan" što je živ.

Petnaesterostruki prvak završio je s višestrukim prijelomima noge i gležnja nakon sudara i postoje ozbiljne sumnje da ovaj profesionalni sportaš više neće moći biti u mogućnosti nastaviti karijeru. 

U nesreći u kojoj je sudjelovalo samo njegovo vozilo golfer je prešao u suprotnu traku, udario u drvo nakon čega se vozilo nekoliko puta zakotrljalo oko svoje osi. 

Šerif okruga Los Angeles rekao je prošlog mjeseca da je utvrđen uzrok nesreće, ali da njihove policija neće objaviti detalje nesreće, pozivajući se na privatnost sportaša, a detalji su objavljeni tek u srijedu nakon što je Woods sam odobrio njihov izlazak u javnost. 

Šerifov odjel zadužen za istragu oko nesreće već ranije je rekao da droga i alkohol nisu faktori u nesreći iako istražitelji nisu dobili nalog za pretragu Woodsovih uzoraka krvi koji bi se mogli koristiti za određivanje razine droge ili alkohola u sustavu golfera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 02:46