StoryEditorOCM
PanoramaNOVA PORUKA

Brat Kate Middleton podijelio fotografiju sa sinom Inigom povodom prvog Božića: ‘Anđeo na našem drvetu pazi na nas‘

Piše MOZAIK SD
27. prosinca 2023. - 22:22

James Middleton podijelio je poruku na društvenim mrežama kako bi svojim pratiteljima poželio sretnu blagdane. Poruku je mlađi brat Kate Middleton popratio obiteljskim fotografijama snimljenim u  prosincu.

"Anđeo na našem drvetu pazi na nas", započeo je James Middleton, prisjećajući se svoje kujice Elle, koja je umrla ranije ove godine. "Moj prvi Božić nakon 16 godina bez Elle, ali naš prvi s Inigom", nastavio je, prije nego što je poručio: "Sretan Božić od moje vašoj obitelji." Još uvijek okružen svojim psima, James Middleton pojavljuje se na drugoj fotografiji sa sinom Inigom. U nastojanju da sačuva djetetov identitet, preko lica mu je stavljeno crveno srce.

James Middleton je 27. listopada objavio da je njegova supruga Alizée Thévenet rodila, s fotografijom koja to potkrepljuje. "Bez obzira koliko sam mislio da sam spreman... Nisam bio spreman na silnu emociju prvog susreta s Inigom i ljubav prema mojoj dragoj Alizée kada smo postali tri", napisao je tada. Sredinom prosinca par je sina prvi put upoznao s fotografima na božićnom koncertu u Londonu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 21:01