Želite li iznenaditi svoje ukućane ili goste ili jednostavno volite kuhinjske eksperimente (pa makar i besmislene), donosimo vam zanimljiv video koji otkriva kako shuhati - 'obrnuto jaje utvrdo'.
Riječ je o tvrdo kuhanom jajetu u kojem se na uobičajenom mjestu bjelanjka nalazi žutanjak i obrnuto.
Iako će njegov okus biti potpuno jednak običnom jajetu, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti lice osobe koja ne zna što ju očekuje ispod njegove ljuske kada ga oguli.
Postupak je vrlo jednostavan:
1. Prije svega prislonite upaljenu baterijsku svjetiljku na ljusku jajeta kako biste provjerili njegovu boju koja bi trebala biti vrlo svijetla.
2. Selotejpom omotajte cijelu ljusku jajeta
3. Odrežite jednu nogavicu starih najlonki te umetnite jaje u nju i svezivanjem učvrstite jaje na mjestu s...
Riječ je o tvrdo kuhanom jajetu u kojem se na uobičajenom mjestu bjelanjka nalazi žutanjak i obrnuto.
Iako će njegov okus biti potpuno jednak običnom jajetu, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti lice osobe koja ne zna što ju očekuje ispod njegove ljuske kada ga oguli.
Postupak je vrlo jednostavan:
1. Prije svega prislonite upaljenu baterijsku svjetiljku na ljusku jajeta kako biste provjerili njegovu boju koja bi trebala biti vrlo svijetla.
2. Selotejpom omotajte cijelu ljusku jajeta
3. Odrežite jednu nogavicu starih najlonki te umetnite jaje u nju i svezivanjem učvrstite jaje na mjestu s...