StoryEditorOCM
Hranaljetni jelovnik

Roštilj nije rezerviran samo za meso i povrće: evo koje vrste voća otkrivaju dodatnu slatkoću spremljene na žaru i kako ih je najbolje kombinirati

Piše PSD
21. lipnja 2020. - 15:55

Za veliku većinu ljudi, ljetna kuhinja nema smisla bez grill tave ili, još bolje, vanjskog roštilja, a omiljene namirnice u ovoj kategoriji one su mesnog i povrtnog porijekla. No, što kada bismo vam rekli da i voće možete pripremiti na žaru?

I sami smo se na prvu pomalo iznenadili idejom da voćne namirnice pripremamo na način koji smo nesvjesno rezervirali za hamburgere, tikvice i patlidžane, no činjenica je da priprema voća na ovaj način povećava dozu njihove izvorne slatkoće i njihov okus čini potpuniji. A uz to, voće s grilla može biti odličan prilog uz glavno jelo koji će vašem jelovniku dati dašak egzotike.

A post shared by Sandy Coughlin (@reluctantentertainer) on

06. studeni 2024 09:06