StoryEditorOCM
HranaSAVUR BAKE ANE

Ostalo vam je viška plave ribe? Uz ovaj recept uživat ćete u njoj još dva dana, a možete je poslužiti iz hladnjaka kad vam se prohtije

29. travnja 2019. - 13:19

Sastojci:

1 kg plave ribe

3 dl vina

0,5 dl vinske kvasine

3 kapule

2 žlice kapara i motara

3 grančice ružmarina

1 veći limun

1 žlica meda

Priprema:

Narežite ribu i ispecite je na ulju. U 3 dl vina i 0,5 dl kvasine prokuhajte 2 kapule nasjeckane na kolute i u to ubacite ružmarin.

Posolite i začinite marinadu, te kad ona prokuha dodajte kapare, motar i limun narezan na polumjesec.

Maknete s vatre i dodajte žlicu meda.

Stavite ribu u marinadu i ostavite je u hladnjaku. Servira se hladno.

Recept chefice Anisije Čulić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 21:01