StoryEditorOCM
HranaMENI ZA SPORTAŠE

Nogometaši će se zasluženo opustiti nakon SP-a, stižu blagdani, idealni su uvjeti za neumjerenost u jelu i piću! Splitski chef ima top recepte za Božić da nitko ne ‘griješi dušu‘

13. prosinca 2022. - 15:25

Salata od pšenice sa zelenim povrćem i srdela na milanski s kremom od slanutka i cikle kao hladno predjelo, potom topla jela orzo s dimljenim plodovima mora, bakina bara s raštikom i molom, varivo od leće s domaćim kobasicama, pšenica i cikla a la risotto i popečci od pšenice i slanutka, a na kraju od slastica pastiera napoletana i fritule s likerom od mastike.

Sve to našlo se na gastroadventskom stolu u hotelu "Ambasador" u Splitu, koji je u okviru manifestacije Gastroadvent, zajedno sa svojim kolegama, osmislio i pripremio chef Ivica Katić.

Gastroadvent, manifestaciju koja 13. godinu zaredom promovira mediteranski način prehrane, pokrenula je Olja Martinić, nutricionistica i dijetetičarka. Svake godine u središte stavlja jednu vrstu namirnica kako bi se rekonstruirala...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. prosinac 2024 21:21