StoryEditorOCM
HranaIZ PERINE KUŽINE

Kultni splitski kuhar dao izvrstan prijedlog za ručak koji nije ni kompliciran, ni skup, već nam rade zazubice! Otkriva idealan omjer u mljevenom mesu

Piše PSD
6. svibnja 2020. - 10:49

"Novi dan, novi recept. I mogu vam reć da guštam, guštam s vama. Jutros kad sam se probudija, kad san upalija mobitel i laptop, toliko slika, toliko videa jela koja ste vi radili, koja su vam uspjela, kruha koji vam je uspija, e to je zadovoljstvo, to je satisfakcija...

Tako ćemo i danas napraviti dva tradicionalna jela, koja jedemo u našim krajevima, koje volimo. Pokazat ću vam način na koji ih ja radim..." - rekao je u svom videu ugledni i nagrađivani splitski chef Pero Savanović, koji je na Facebook stranici Chef kuha doma detaljno demonstrirao kako on priprema sataraš i gurmansku pljeskavicu.


Budući je riječ o jelima koja zaista nisu komplicirana za napraviti, a imate i dovoljno vremena za poći do trgovine u nabavku nemate li sve potrebne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 02:00