StoryEditorOCM
Hranaokusi ljeta

Dva načina kako pripremiti aromatičnu i osvježavajuću Pina Coladu

Piše PSD.
2. kolovoza 2014. - 19:24
U kultnom hotelu Caribe Hilton, San Juan, u Portoriku, sagrađenom 1949. godine barmen Ramon Monchito Marrero 15. kolovoza 1954. godine napravio je jednu od perjanica ljetnih osvježavajućih cocktaila s rumom, kokosovim mlijekom, nadolivenu sokom ananasa - Pina coladu.

Kako pripremiti jedan od omiljenih ljetnih koktela otkriva poznati barmen Jure Vojković.

Sastojci:

3 cl bijelog ruma
3 cl kokosova mlijeka
9 cl soka od ananasa

Čaša: huricane ili poco grande

Dekoracija: ananas i kandirana trešnja

Način pripreme:

U električni blender staviti 10-ak kocaka leda i uliti navedenu recepturu, uključiti blender pola minute da se napravi frozen-sirup tekućina i preliti u huricane čašu, staviti ananas i kandiranu trešnju (dekoracija-voće koje simbolizira Pina coladu)

Jurin savjet:

Kao delegat...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2024 00:06