StoryEditorOCM
HranaSplit Gourmet Expo

Danas su na Rivi najbolje splitske konobe i restorani izlagali svoja jela, pobjednik je novi objekt u gradu: žiri je predjelo oborilo s nogu, evo koji su desert i glavno jelo proglasili 'vrhunskima'

13. listopada 2019. - 19:36
Split Gourmet Expo 2019 - gastro izlozba_09

Danas je na Rivi održan "Split Gourmet Expo", izložba splitskih restorana, konoba i hotela u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Između sedam restorana pobjedu je odnio Brasseria on 7, novi objekt koji je oduševio žiri u sastavu Hrvoje Zirojević, Marija Lulić, Antun Nišević i Goran Staničić.

A natjecanje je išlo ovako - na Rivi je bio postavljen izložbeni stol na kojemu je svaki od sudionika izložio po tri slijeda (hladno predjelo, glavno jelo i desert). Birali su jela iz samog vrha ponude, specifična za dotični objekt. 

Nastupili su i Hotel Park, restoran Da Mar zdravstvenog Marvie hotela, Diocletian's Wine House, Portofino, trattoria Bajamont i konoba Dujkin dvor.

Meni pobjedničke ekipe Brasserie on 7 sastojao se od terine guščje jetre koju su po...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. studeni 2024 06:37