StoryEditorOCM
HranaTradicionalno i 'tuđe'

Beograđanka Nina nova je kulinarska zvijezda popularnog programa, a svojim je receptima dala neočekivan zaokret: jeste li isprobali neke od njenih kombinacija?

3. lipnja 2019. - 01:30

Kanal 24Kitchen početkom ovog mjeseca dobio je pojačanje – Beograđanku Ninu Babić, koja u emisiji "Nina Babić: Moja francuska pekarnica" donosi, kako i sam naziv sugerira, recepte za neodoljive francuske deserte. Kroz šesnaest epizoda Nina će gledateljima prenositi svoje dugogodišnje iskustvo, a evo što nam je sve otkrila u razgovoru za "Reflektor".

Kažite nam, za početak, kako to da se jedna Beograđanka odlučila predstaviti francuskim slasticama?

– U pitanju je ono što inače radim, imam malu slastičarnicu "Gdja Mirkov". Ali ako me pitate zašto sam se odlučila za to, to su samo moji afiniteti, moje nepce, nisam ih svjesno odabrala, prije će biti da su oni mene odabrali. Tek kasnije, kad sam shvatila da bi ono što radim trebalo dobiti etiketu, ispalo je da je najlakše...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 15:59