StoryEditor

Tragedija na snimanju: kći slavnog rokera Ozzyja Osbournea ozlijeđena u požaru koji je izbio u studiju, jedna je osoba poginula

Piše MOZAIK SD
20. svibnja 2022. - 22:48

U dvokatnoj industrijskoj zgradi u Los Angelesu u Kaliforniji u kojem je smješteno nekoliko studija za snimanje izbio je požar kojeg su vatrogasci Los Angelesa: jedna je osoba poginula, dvije osobe su ozlijeđene, a vatrogasci su uspjeli ugasiti požar za manje od sat vremena. Kapetan vatrogasaca Erick Scott rekao je da je intervencija 78 vatrogasaca bila potrebna za kontrolu plamena kako se ne bi požar raširio na okolne zgrade.

Dvoje preživjelih imali su lakše ozljede od izloženosti dimu, ali su odbili biti prevezeni u bolnicu. Sharon Osbourne, supruga slavnog rokera Ozzyja Osbournea, objavila je da njezina kći Aimee radi u jednom od studija, te da su ona i njezin producent  dvoje sretnika koji su uspjeli izaći živi iz požara.

image

Aimee Osbourne 

/Shutterstock

"Potpuno je srceparajuće da je netko danas izgubio život u ovom požaru, šaljemo naše molitve obitelji. Ono što se danas dogodilo bilo je više nego užasno. Stvarno se nadam da će zgrade poput ove u budućnosti biti bolje zaštićene od požara. Ova zgrada je bila središte za glazbu u Hollywoodu, prostor koji je trebao biti reguliran protivpožarnim pravilima. Producenti, glazbenici i umjetnici također su izgubili svu svoju opremu. Još jednom, naše molitve upućujemo obitelji i prijateljima nesretne osobe koja je izgubila život u ovoj vatri", naapisala je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2022 23:39