StoryEditorOCM
Društvena mrežaunosan posao

Sve se više muškaraca baca u kozmetičarske vode: ‘Moji prijatelji još ne znaju da počinjem raditi nokte‘

Piše MOZAIK SD
2. travnja 2024. - 15:13

Da dolazi vrijeme kad će se do novca brže spretnim rukama no diplomom, svjedoči upravo porast onih koji se prekvalificiraju, ili završavaju razne tečajeve za kozmetičare, pedikere, frizere...

U Splitu je barem situacija jasna - bilo na "crno" kod nekoga kući, ili pak da idete u salon, za termin ćete se, ako ga uopće uspijete dobiti, dobrano načekati, stoga je za sve ljubiteljice (i ponekog ljubitelja) trajnog laka ili pak odvažne nadogradnje noktiju gelom, dobra vijest da kozmetičara neće ponestati, a ni "zafaliti", dapače, bit će ih i više no sad.

Dokazuje to i ovaj video na TikTok profilu jedne takve škole u Hrvatskoj, u kojem Mladić luka objašnjava zašto se odlučio na školovanje, odnosno završetak tečaja za kozmetičara.

"Žena se bavi trajnom šminkom, pa smo odlučili da i ja krenem tim vodama. Otvaramo salon u Novalji. Iskreno, mislio sam da mi neće ići tako dobro i lako." govori Luka. 

@arimedschool

Promjena karijere, partnerstvo i otvaranje vlastitog salona! Luka je hrabro zakoračio u beauty svijet s pregršt novog znanja i spreman je na nove avanture! Želimo mu puno uspjeha i zadovoljnih klijenata!  ? Sve edukacije se upisuju u E radnu knjižicu ? www.arimed.eu ✍️ arimedbeauty@gmail.com ☎️+385911873860

♬ The Funk Upbeat Main - Mayur Suresh Dongre

"Moji prijatelji još uvijek ne znaju, sad ćemo vidjeti kako će reagirati, ali nije baš da se brinem za to." nasmiješeno će. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:20