StoryEditorOCM
Društvena mrežaovo ih odaje

Stručnjakinja za veze otkriva kako jednim trikom spoznati je li vaš partner sklon varanju: ‘Svjedočila sam da...‘

Piše MOZAIK SD
31. ožujka 2024. - 08:00

Kako prepoznati prevaranta na društvenim mrežama: Savjeti stručnjaka

Saznati da ste prevareni nije ugodno iskustvo kroz koje mnogi prolaze barem jednom u životu. No, stručnjakinja za veze iz Los Angelesa, Fiona Shay, tvrdi da postoji jedini pravi, "nikad neuspješan" način da otkrijete da li vaš partner vara - samo gledajući

njegove društvene mreže. 

Fiona je identificirala dva alarma na koja bi žene trebale obratiti pozornost prilikom pregledavanja profila svojih partnera ili osoba koje ih zanimaju. U video-klipu koji je privukao više od 35.000 lajkova, Fiona je objasnila svoje metode: "Svjedočila sam da momci koji spadaju u dvije kategorije rade takve sumnjive stvari. Po mom iskustvu, oni iz prve kategorije imaju Instagram profil i prate mnogo žena koje ne poznaju."

"Ako primijetim da prati hrpu fitness djevojaka, znam da je spreman biti nevjeran. Ako prati svaku djevojku koju je ikada upoznao, ima energiju prevaranta", otkrila je Fiona.

Fiona je također preporučila ženama da pripaze na muškarce koji uopće nemaju društvene mreže ili imaju mnogo prijateljica, tvrdeći da oni spadaju u drugu kategoriju.

"Momci bez društvenih mreža flertuju s ženama licem u lice. Flertovat će s konobaricom bez problema ispred vas. Ako tip ima mnogo prijateljica, možda mislite da je samo društveno nastrojen. Ali onda shvatite da su neke granice nejasne", upozorila je Fiona.

Prema njezinim riječima, pažljivo praćenje aktivnosti na društvenim mrežama može pružiti dragocjene uvide u karakter i vjerne namjere vašeg partnera ili potencijalnog partnera.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:58