StoryEditorOCM
Društvena mrežazlatna amerika

Osam tisuća eura za ispuštanje vjetra u bolnici; mislila je da je riječ o šali, no kad je stigao račun...

Piše MOZAIK SD
31. ožujka 2024. - 19:08

Priču Amerikanke Cinthanie o odlasku na hitnu zbog želučanih problema na društvenim mrežama popratilo je više od dva milijuna ljudi.

Iskustvo iz bolnice dugo će pamtiti ona, ali i svi koji su čuli priču o njezinim "najskupljim želučanim plinovima".

Naime, probudila se s "najstrašnijim bolovima u trbuhu" te je hitno prebačena u bolnicu - no njezino stanje nije bilo tako ozbiljno kako se pribojavala. Nakon što su izbezumljeni liječnici jurili uokolo tražeći snimke kako bi otkrili u čemu je problem, djevojka je otišla u kupaonicu. 

Tada je ispustila "najjači plin ikada" i na svoju sramotu shvatila da je njezina bol nestala.

@cinthanie i have to laugh to keep from crying because this is insane #storytime #ervisitstorytime #emergencyroom #fyp ♬ original sound - Cinthanie & Da Boys ?

Iako to nije bilo dovoljno traumatično, Cinthanie je na izlasku iz bolnice dobila kuvertu s računom.

- Što mislite koliko će me koštati ispuštanje plina na hitnoj bez osiguranja? Odmah ti kažem da nisi u pravu. Broj je puno veći nego što većina ljudi misli. Ovaj plin me je koštao 7.935,10 eura  - otkriva ona.

Mislila je da nešto veliko nije u redu s njezinim želucem jer je to jutro bol bila nevjerojatna i kako opisuje, nije mogla hodati nego je puzala po podu. No skener koji je naknadno stigao potvrdio je da je riječ o “vjetru”.

Ipak, djevojka ističe da je svjesna da nije osigurana, ali da nije očekivala tako veliki račun za nešto što je na kraju sama riješila, navodi Kurir

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:39