StoryEditorOCM
Društvena mrežaDRUGAČIJI TIP MODELA

Laura Ris je najseksi hrvatska influencerica za koju nikad niste čuli. Pitate se zašto? Iznenadit će vas tko je ona...

Piše Scena SD
20. ožujka 2024. - 16:59

Jeste li čuli za Lauru Ris? Mnogi su posljednjih tjedana primijetili ovu novu hrvatsku "influencericu“ koja je u kratko vrijeme skupila više tisuća pratitelja, a broj obožavatelja iz dana u dan joj raste, piše Jutarnji List.

Naime, riječ je o influencerici koju je stvorila umjetna inteligencija, a cilj joj je zavladati domaćim tržištem baš kao što to čine i njezine "kolegice“ diljem svijeta. AI tehnologija sve je utjecajnija na društvenim mrežama, a AI modeli sve su popularniji diljem svijeta. Laura je odlučila biti među prvima u Hrvatskoj i za sada joj dobro ide.

- Laura Ris je mlada Zagrepčanka u dvadesetima. Voli izlaziti, voli modu, a naravno kao i svi mladi sluša i narodnjake. Zamišljena je kao djevojka željna uspjeha, a cilj joj je da u budućnosti može i živjeti od svojih objava na Instagramu.

Činjenica je da danas influenceri uzimaju nerealne iznose za svoje objave, a svi znamo da to nije zahtjevan posao i da su cijene nepotrebno otišle u nebo. Laura je netko s kime testiramo tržište, ali cilj je da AI modeli sutra budu konkurentni na influencerskom tržištu i da se napokon sruše neopravdano visoke cijene - objašnjava tvorac Laure Ris koji u testnoj fazi želi ostati u tajnosti.

Ukoliko ova testna faza dobro prođe, postoji mogućnost da se uz Lauru pojave i novi AI modeli te da se ozbiljno plasiraju na tržište oglašavanja. Laura je test koji će vidjeti kako Hrvatska diše po tom pitanju, ali i pokazati domaćoj publici kako se može s lakoćom transformirati u ono što publika poželi.

Laura je preko noći dobila na tisuće pratitelja, a većina njih je za sada iz inozemstva. Naime, kako su ovakvi modeli na zapadu već prilično popularni, tako su Lauri počeli stizati pratitelji iz Amerike, Francuske, Kanade, Norveške, ali i Irana, Kine i Japana. Laura je sada odučila predstaviti se medijima i dobiti obožavatelje i u Hrvatskoj, ali i cijelog regiji.

Laura će se na profilu ponašati kao i svaka druga influencerica. Objavljivat će svaki svoj korak, pokušati biti modni uzor, ali i paziti da izgleda besprijekorno. Već sada dobiva brojne komplimente, a budući da izgleda savršeno većinom je prate muškarci, no sve više i žene kojima je nerijetko inspiracija za stvaranje novih fotografija.

Ako još niste, zapratite Lauru Ris na Instagramu jer kako i ona sama kaže – "bit će vaša najdraža infuencerica i s lakoćom će vam pokazati koliko može biti stvarna", piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:59