Nije se lako profilirati u Splitu, grad je to koji vrlo često pruža otpor svemu novome. Onima koji uspiju treba čestitati od srca. A one koji to uspiju u četiri mjeseca treba priupitati za recept.
U Galeriji Foodu, malom restoranu iz srca Splita, u najužem centru Dioklecijanove palače, recepti se baziraju na ekološkim namirnicama i onima organskog podrijetla, na zanimljivu jelovniku koji se svako jutro nanovo sastavlja, uglavnom u prvi plan izbacujući izvorna, dalmatinska stara jela pripremljena na pomalo drugačiji način.
Ima nešto i u uređenju. Zapravo ima puno u uređenju u stilu retro ugođaja, što je i nastavak priče započete u Galeriji.
A Galerija je kafić s karakterom, smješten preko puta restorana, u prizemlju negdašnje palače iz 15. stoljeća, kojega gosti, baš zbog ...
U Galeriji Foodu, malom restoranu iz srca Splita, u najužem centru Dioklecijanove palače, recepti se baziraju na ekološkim namirnicama i onima organskog podrijetla, na zanimljivu jelovniku koji se svako jutro nanovo sastavlja, uglavnom u prvi plan izbacujući izvorna, dalmatinska stara jela pripremljena na pomalo drugačiji način.
Ima nešto i u uređenju. Zapravo ima puno u uređenju u stilu retro ugođaja, što je i nastavak priče započete u Galeriji.
A Galerija je kafić s karakterom, smješten preko puta restorana, u prizemlju negdašnje palače iz 15. stoljeća, kojega gosti, baš zbog ...