StoryEditorOCM
Društvena mreža36-godišnji James

Brat Kate Middleton objavio znakovitu fotografiju, njegova dirljiva poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Piše M. Č.
23. ožujka 2024. - 09:30

James Middleton, mlađi brat princeze Kate, dirljivom se porukom javio nakon što je ona objavila da ima rak.

Uz fotografiju njih dvoje na planinarenju u djetinjstvu, 36-godišnji James je na Instagramu napisao "Tijekom godina zajedno smo se popeli na brojne planine. Kao obitelj, popet ćemo se i na ovu s tobom".

Fanovi kraljevske obitelji odmah su reagirali ističući kako James sada podupire Kate na isti način na koji je ona bila uz njega dok se borio s depresijom.

- Divan post, Kate ima punu podršku obitelji. Ne snumnjam da će naša voljena princeza proći kroz ovo i uskoro biti izliječena od raka – napisao je jedan od fanova kraljevske obitelji.

image

James Middleton s mamom Carole dolazi na vjenčanje sestre Pippe i Jamesa Matthewsa u svibnju 2017. godine

Justin Tallis/Afp

James je javno govorio o tome kako je Kate, zajedno s njihovim roditeljima i sestrom Pippom, bila uz njega i pomagala mu da nadvlada kliničku depresiju.

Middletoni su vrlo povezana obitelj, Carole i Michael, koje samo kratka vožnja dijeli od njihovog doma u Buckleburyju u Berkshireu do imanja Windsor gdje Kate i William s djecom žive u Adelaide Cottageu, već dugo su stabilan i pouzdan faktor u brizi o troje unučadi, pogotovo sada kad im je najstarija kći suočena sa strašnom dijagnozom.

U Kateinoj obitelji je William pronašao toplinu i sigurnost koju nije imao u vlastitoj obitelji i razorenom braku svojih roditelja, kralja Charlesa i pokojne princeze Diane.

image

Pippa i James Middleton dolaze na krunidbu kralja Charlesa u svibnju prošle godine

Andrew Milligan/Afp

Jedan je stručnjak za kraljevsku obitelj kazao da je Kateina mama Carole naučila Williama kako funkcionira obitelj puna ljubavi i podrške, pružila mu je stvaran osjećaj normalnosti u bilo kojem kaosu otkad se vjenčao s Kate 2011. godine.

Kate, William i njihova djeca sada trebaju pomoć i podršku Middletonovih više nego ikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 14:32