StoryEditorOCM

‘Balkanski‘ Amerikanac s TikToka, koji je nastupio u ‘Supertalentu‘, žali se da mu je WC u Bolu skup - evo koliko...

Piše MOZAIK SD
17. kolovoza 2023. - 17:07

Justus Reid trenutačno boravi u Bolu na otoku Braču, a u videima koje na TikToku objavljuje svoje dojmove. Justus je mlada američka zvijezda TikToka, ali je njegova glavna publika na društvenim mrežama na - Balkanu. Često pjeva pjesme na hrvatskom jeziku, a našoj publici poznat je po prošlogodišnjem sudjelovanju u showu Nove TV  "Supertalent". 

U ovom videu pjeva u Splitu, "nešto o rugbyju", kako sam kaže, a što će vas nasmijati čim kliknete i čujete o kojoj je pjesmi riječ...

@justus_reid Why do you keep asking me to play this? #croatia #hrvatska ♬ original sound - Justus Reid

Nedavno je objavio da je napustio posao i prodao kuću da bi se iz Amerike preselio na Balkan. Na "turneji" je po Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i sad je na odmoru u Hrvatskoj. U Bolu ga je posebno iznenadila cijena javnog WC-a. 

"Morao sam platiti 1,40 eura samo da odem na WC! Hrvatska je krcata, ali puno je cool ljudi", kaže u videu ua kojem pokazuje ljepote i zanimljivosti Brača pa tako, naravno, i plažu Zlatni rat koju je posjetio s prijateljima, iako je - veli - on skloniji pješčanim plažama. 

Kazao je i da su Hrvati opsjednuti bananama (!?), a i za kip dupina koji je spomenik Hajduku mislio je da predstavlja - bananu. 

Uslijedili su komentari: "Splićanin sam i umirem od smijeha", "Vidjela sam te na Bolu", "Koliko ste vi Amerikanci škrti", "Bila sam tu prošlog tjedna i razočarala se - bočica vode četiri eura"...

Justus Reid nedavno je objavio i video s Plitvičkih jezera u kojem također  kaže da je Hrvatska vrlo skupa jer su prijatelj i on dvije ulaznice u nacionalni park platili 80 eura. "Mislite li vi da to toliko vrijedi?", upitao je Reid pratitelje. Na Plitvicama mu je, priznaje, bilo lijepo, ali ipak preskupo. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:49