StoryEditorOCM
Auto motonovi koncepti

Kia na sajmu suvremene elektronike CES 2024 predstavlja svoju viziju PBV modela

Piše Mozaik SD
27. prosinca 2023. - 11:00

Kia je nedavno najavila kako će izraz PBV (Purpose Built Vehicles, namjenska vozila) po novom značiti "Platform Beyond Vehicle" i da će na sajmu CES 2024 u Las Vegasu (SAD) službeno predstaviti svoj globalni PBV posao. Ovaj korejski brend tada će predstaviti svoju buduću gamu vozila PBV i poslovnu viziju te razotkriti nekoliko konceptnih modela PBV. Kia PBV je potpuno rješenje za mobilnost koje kombinira električna vozila prikladna za namjenu s naprednim softverskim rješenjima koja će otvoriti vrata novim poslovima i životnim stilovima.

Kia se tako nakon pet godina vraća na sajam suvremene elektronike CES, gdje će brojni predavači predstaviti poslovne strategije PBV i viziju budućnosti, uključujući namjensku strojnu opremu koja donosi tehnologije modularizacije Easy Swap i Dynamic Hybrid, digitalna rješenja razvijena u okviru napredne programske opreme grupacije Hyundai Motor Group, kao i planove za globalno partnersko povezivanje. Kia će od 9. do 12. siječnja organizirati i unutarnju izložbu PBV u zapadnoj dvorani LVCC i vanjsku izložbu električnih vozila na centralnom trgu LVCC.

Na izložbi Kia PBV predstavit će se pet konceptnih modela, uključujući i prvo vozilo PBV, čija je serijska proizvodnja planirana u 2025. godini, a tu će biti i nekoliko vrsta ekskluzivnih tehnologija Kia PBV, kao i prezentacija PBV vozila koja će naglasiti strategiju ove tvrtke na području programski opredjeljenih vozila i planove za partnersko povezivanje.

Predstavljanje Kijine vizije "EV za sve" s izloženim konceptima EV3 i EV4 te modela EV9 i EV6 GT Na izložbi električnih vozila predstavit će se i Kijina vizija "električnih vozila za sve" s konceptnim vozilima EV3 i EV4 te modelima EV9 i EV6 GT, dok će ujedno predstaviti brojne prednosti životnog stila koji kupcima donosi sve veća ponuda električnih vozila Kia.

Kijina novinarska konferencija na sajmu CES 2024 odvijat će se u Mandalay Bayu u ponedjeljak, 8. siječnja u 15. sati (po srednjeeuropskom vremenu), uz prijenos uživo na worldwide.kia.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:06