StoryEditorOCM
Kazalištepremijera

Splićani dobili svemirski program: U SF cabaretu ‘Split in Space‘ Ivan Leo Lemo u Gradskom kazalištu mladih u četvrtak ih lansira u orbitu

Piše Jasmina parić Saša Burić/hanza media
25. veljače 2020. - 14:10
Ansambl predstave 'SF Cabaret Split in Space', Ivo Perkušić, Siniša Novković, Ana Gruica Uglešić, Matija Grabić i redatelj Ivan Leo Lemo  Saša Burić/hanza media

Druga premijera ove sezone u Gradskom kazalištu mladih Split, SF cabaret "Split in Space" lansirat će grupu naših sugrađana u svemir. Premijera je ovoga četvrtka u 20 sati, a redatelj i autor teksta je Ivan Leo Lemo.

Ovaj se cabaret nadovezuje na hit predstavu "Splićanke", ali je i žanrovski obogaćen znanstveno-fantastičnim dodacima. Na red su došli muškarci iz GKM-ovog glumačkog ansambla; Ivo Perkušić, Siniša Novković i Matija Grabić. Njima je pridružena i Ana Gruica Uglešić, čija je uloga u ovoj muškoj konstelaciji posebno fabularno iznenađenje.

Projekt je predstavljen u kafiću u samom srcu Dioklecijanove palače, odakle će i poletjeti svemirski brod u potrazi za novim planetom jer će na Zemlji doći do kataklizme. I to upravo ove godine.

Kako tvrde u autorskom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:21