stdClass Object ( [id] => 1130170 [title] => Krenula je nova sezona ‘Milijunaša‘, a Tarik Filipović ne može dočekati da se opet otvori pitanje za milijun kuna: Od natjecatelja očekujem puno više! [alias] => krenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise [catid] => 286 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

U sklopu HRT-ove jesenske sheme, na male ekrane vratio se megapopularni kviz "Tko želi biti Milijunaš?", a u voditeljsku stolicu ponovno je zasjeo Tarik Filipović bez kojeg bi ovaj kvizaški format izgledao neprepoznatljivo.
Gotovo škrto tempiran na samo jednu epizodu tjedno, "Milijunaš" svoju publiku već generacijama prikuje za fotelje i kauče, a ove jeseni i zime možemo u njemu uživati svakoga četvrtka.

O novoj sezoni popularnog kviza, filmskom scenariju koji je odgađao godinama, izvođenju predstava pred malobrojnom publikom te planovima za sadržajnu glumačku jesen, razgovarali smo s Tarikom Filipovićem.

Na malim ekranima ponovno možemo vidjeti i 'Milijunaša'. Što ste nam pripremili u novoj sezoni?
- U novoj sezoni ćemo biti barem na istom nivou kao do sada, a od natjecatelja očekujem puno, puno više. Dakle, očekujem da konačno otvorimo milijunsko pitanje koje nismo otvorili od našeg povratka nakon pauze.

Koliko je snimanje bilo zahtjevno s obzirom na epidemiološke mjere? Je li došlo do nekih promjena koje bi mogle iznenaditi publiku?
- Prve emisije smo snimali bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu. Sve je proteklo na najvišoj razini i moram priznati da smo se na neki način i navikli snimati bez publike pa kad dođu bit će vjerojatno pozitivni šok. Nas desetak u studiju stvori jednu dobru atmosferu i lijepu napetost.

Možemo li očekivati povratak jokera Tri znalca? Hoćemo li među znalcima vidjeti i neka poznata lica?
- Znalci apsolutno ostaju i kad se publika vrati, teško ćemo ih se odreći. Možda ćemo ostaviti natjecateljima mogućnost izbora između publike i znalaca, ali to ipak prepuštam uredniku i ekipi. Vjerujem da se za ovu trojicu mojih znalaca vezala i publika pa nema potrebe za novim licima jer se ne mijenja ekipa koja pobjeđuje.

---

image
Prve emisije snimali su bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu
 
Renato Branđolica/HRT PRESS
---

Osim popularnog "Milijunaša", možemo li vas ove jeseni očekivati i u nekim drugim projektima?
- Radujem se i novim nastavcima serije "Nestali" koje smo snimili i koji su sada u montaži. Nadam se da ćemo opet pogoditi ukus publike koji je pogođen i prvi put te da ćemo ispuniti njihova očekivanja. Sjajna je to ekipa i mom prijatelju Jošku Lokasu, koji na čelu te iste ekipe, skidam kapu za cijeli projekt. Ima i nekih drugih projekata u igri, ali o svemu što je na dugu štapu ne pričam ha-ha.

Prežalio 'Potjeru'


Nedostaje li vam "Potjera"?
- Pa iskreno, i da i ne… Nekako sam ja to odmah prežalio i bilo mi je lakše jer je na moje mjesto uskočio Joško Lokas kojeg volim privatno, a cijenim poslovno. S njim puno surađujem i kviz ide dalje, a ja sam ostao veliki navijač i gledatelj. Ruku na srce, bez obzira na dinamiku "Potjere" i sve što ljudima možda više odgovara u ovo vrijeme, ja se ipak u stolcu "Milijunaša" osjećam najbolje, tamo sam najviše doma.

Imate li planova na glumačkom polju?
- Situacija se zahuktava, naročito u kazalištu gdje izlaze dvije premijere. Prva službena premijera je "Da sam ptica" u režiji Arije Rizvić, već smo i igrali neke pretpremijerne izvedbe. U kazalištu Vidra 22. i 23. listopada imamo premijeru gdje smo ja i Darija Lorencin u glavnim ulogama po tekstu Nikoline Bogdanović. Nakon toga, u studenom izlazi premijera moje nove predstave "Doktor za one stvari". Nismo još uvijek do u detalje riješili lokaciju, ali svakako je važno da se nadam da ćemo ponovno imati jednu hit predstavu. Dalje idu predstave 'Predsjednici&ca' u Kerempuhu i moja predstava "Ćiro" kojoj vrijeme ne može ništa i nadam se da ću je igrati dokle god se bude moglo. Ima i nekih serija u igri, postoji taj televizijski angažman i kazalište s kojim imam jako puno predstava i gostovanja i u Hrvatskoj i u inozemstvu tako da ću sve preko toga morati planski ugrađivati u kalendar. Imam dobre agente pa se nadam i dobrim angažmanima.

Ovoga ljeta uživali ste u Istri, ali i na Hvaru. Ljetujete li uvijek na našoj obali? Jeste li se odmorili?
- Da, naravno. Uvijek ljetujemo na našoj obali i dogode se tu i tamo izleti. U Istri imamo kuću, a supruga je iz Dubrovnika pa smo i kod punice. Imamo zapravo taj trokut Istra-Dubrovnik-Bosna. Ovoga ljeta smo imali i posebno divnih sedam dana na Hvaru. To je moj prijatelja Dino Rađa inicirao sa svojom suprugom, skupilo se jedno divno društvo i to mi je bilo najljepših sedam dana ove godine. Nakon dugo vremena posjetio sam i Split, posebno sam uživao na Sportskim igrama mladih. Vidio sam pune ulice i restorane gdje ne mogu dobiti ni mjesto. Split je to kakav ja želim gledati i u budućnosti, znam da domaćim Splićanima to i nije drago kad je takva gužva. Nama koji volimo Split i njegov šušur je to divno.

Ljeto ste završili u Sarajevu, kako je bila na Sarajevo Film Festivalu?
- To je stvarno jedan brend koji ja jako volim i cijenim i zapravo i svojatam jer sam od početka uz njega. Njegov sam navijač, prijatelj i support… Imao sam i filmova, a ovo ljeto sam i radio dodjelu nagrada i to je festival na kojem se osjećam predivno. Obišao sam dosta toga u regiji i u svijetu, ali Sarajevo Film Festival ima jedan poseban "šmek" i težinu što prepoznaju i sportske zvijezde koje su redovito svake godine na crvenom ćilimu. Bilo je divno, grad tada živi i diše za festival i to se vidi. Uživaju i domaći i gosti.

---

image

 
Nera Šimić/Cropix
---

Moramo se dotaknuti i najvažnije teme posljednih godinu i pol, kako ste iskoristili razdoblja lockdowna? Je li vam koristio kreativno?
- Stao je svijet, stali smo svi… Neke se stvari refreshaju i sad vidimo kako nije ni svako zlo za zlo. Vidjelo se koje su obitelji funkcionalne, a koje ne mogu ni 24 sata biti zajedno. Mi smo u jednu ruku stvarno i uživali. Šetali smo, čitali, gledali puno serija, a ja sam iskoristio vrijeme da pustim tog pisca van iz sebe. To sam i ranije govorio u intervjuima, sada sam završio taj tekst "Predsjednici&ca" i izašli smo s tom premijerom uz pomoć Borisa Svrtana koji je moj dramaturški suautor. To sam i režirao i pisao… Sada dovršavam tekst za 'Doktora za one stvari', a postoji i jedan filmski scenarij koji već godinama vučem i sad sam i njega izbrusio. Apsolutno sam iskoristio to vrijeme, bili smo cijelo vrijeme u niskom startu da idemo van čim se otvore vrata. Naravno da to sve ostavi traga poslovno, ali i psihički jer je predugo to trajalo za profesije kao što je moja. Brojni moji kolege su se okrenuli i drugim profesijama osim glumačke jer jednostavno nisu mogli čekati zeleno svjetlo.

Razumije i vaksere i antivaksere


Je li vam nedostajala pozornica i kontakt s publikom kojeg tada imate?
- Mi nismo stalo s igranjem, osim u onom razdoblju kada je baš sve bilo zatvoreno. Igrali smo i za 30 kao i za 50 ljudi, sada smo negdje na pola kapaciteta. Odlučili smo da ćemo igrati pa kako god da bilo da se možemo držati na životu i pokazati da smo tu, a i ta malobrojna publika koja je dolazila je imala takvu sreću i zahvalnost u svojim očima. Imali su barem neke dijelove normalnog života ispred sebe i to je neprocjenjivo, ali naravno, kada dođe puna dvorana… Ovo ljeto smo imali pune otvorene prostore i to je ona milina koju smo poželjeli i nadam se da nam sljedeće proljeće donosi godine otvorenih vrata.

Otkrili ste ranije da ste bili zaraženi koronom, kakvi su vam bili simptomi? Osjećate li se sada dobro?
- U ovom čudnom vremenu u kojem živimo gdje smo svi pod istom pošasti i gdje se ne slažemo oko toga postoji li ili ne postoji. Ljudi koji su to iskusili, koji su s ovoga svijeta otišli pogurani tom istom pandemijom... Razumijem i one koje je strah, razumijem i antivaksere, razumijem vaksere, sve apsolutno razumijem. Najslađe u svemu tome je što još nitko ne zna sve odgovore na cijelu ovu priču. Ja sam prebolovao, imao sam sreću da nije bilo ništa strašno i baš prije par dana sam primio prvu dozu jer sam dosad imao imunitet. To je moja odluka i poštujem svačiju odluku, ali neka vrsta odgovornosti među nama ipak mora postojati.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => VIŠE OD KVIZA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [31] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [32] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => VIŠE OD KVIZA 1 1 1 1 1 2 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-09-24 11:07:20 [created_by] => 264 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-09-26 11:42:28 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2021-09-26 11:42:28 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 41 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 286 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz svijeta filma i televizije. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, kultura, film, tv [secure] => 0 [page_title] => Film & TV [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Small [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/09\/24\/19392436.jpg","\/images\/slike\/2021\/09\/24\/19392438.jpg","\/images\/slike\/2021\/09\/24\/19392440.jpg","\/images\/slike\/2021\/09\/24\/19392484.jpg","\/images\/slike\/2021\/09\/24\/19392486.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Renato Bran\u0111olica\/HRT PRESS","Renato Bran\u0111olica\/HRT PRESS","Renato Bran\u0111olica\/HRT PRESS","Nera \u0160imi\u0107\/Cropix","Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","'U novoj sezoni \u0107emo biti barem na istom nivou kao do sada'
\n\u00a0","Prve emisije snimali su bez publike, ba\u0161 kao i pro\u0161lu cijelu sezonu
\n\u00a0","
\n\u00a0","Sa suprugom Lejlom na omiljenom Sarajevo Film Festivalu
\n\u00a0"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1407","hd_19392436_1920.jpg":"1920x1080","k_19392436_1280.jpg":"1280x1280","k_19392436_1024.jpg":"1024x1024","k_19392436_640.jpg":"640x640","k_19392436_480.jpg":"480x480","k_19392436_340.jpg":"340x340","k_19392436_220.jpg":"220x220","o_19392436_1280.jpg":"1280x938","o_19392436_1024.jpg":"1024x750","o_19392436_640.jpg":"640x469","o_19392436_480.jpg":"480x351","o_19392436_340.jpg":"340x249","o_19392436_220.jpg":"220x161","h_19392436_1280.jpg":"1280x854","h_19392436_1024.jpg":"1024x683","h_19392436_640.jpg":"640x427","h_19392436_480.jpg":"480x320","h_19392436_340.jpg":"340x227","h_19392436_220.jpg":"220x147","pp_19392436_1280.jpg":"1006x1280","pp_19392436_1024.jpg":"805x1024","pp_19392436_640.jpg":"503x640","pp_19392436_480.jpg":"377x480","pp_19392436_340.jpg":"267x340","pp_19392436_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1901x2000","hd_19392438_1920.jpg":"1920x1080","k_19392438_1280.jpg":"1280x1280","k_19392438_1024.jpg":"1024x1024","k_19392438_640.jpg":"640x640","k_19392438_480.jpg":"480x480","k_19392438_340.jpg":"340x340","k_19392438_220.jpg":"220x220","o_19392438_1280.jpg":"1280x1346","o_19392438_1024.jpg":"1024x1077","o_19392438_640.jpg":"640x673","o_19392438_480.jpg":"480x504","o_19392438_340.jpg":"340x357","o_19392438_220.jpg":"220x231","h_19392438_1280.jpg":"1280x854","h_19392438_1024.jpg":"1024x683","h_19392438_640.jpg":"640x427","h_19392438_480.jpg":"480x320","h_19392438_340.jpg":"340x227","h_19392438_220.jpg":"220x147","pp_19392438_1280.jpg":"1006x1280","pp_19392438_1024.jpg":"805x1024","pp_19392438_640.jpg":"503x640","pp_19392438_480.jpg":"377x480","pp_19392438_340.jpg":"267x340","pp_19392438_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1251","hd_19392440_1920.jpg":"1920x1080","k_19392440_1280.jpg":"1280x1280","k_19392440_1024.jpg":"1024x1024","k_19392440_640.jpg":"640x640","k_19392440_480.jpg":"480x480","k_19392440_340.jpg":"340x340","k_19392440_220.jpg":"220x220","o_19392440_1280.jpg":"1280x834","o_19392440_1024.jpg":"1024x667","o_19392440_640.jpg":"640x417","o_19392440_480.jpg":"480x312","o_19392440_340.jpg":"340x221","o_19392440_220.jpg":"220x143","h_19392440_1280.jpg":"1280x854","h_19392440_1024.jpg":"1024x683","h_19392440_640.jpg":"640x427","h_19392440_480.jpg":"480x320","h_19392440_340.jpg":"340x227","h_19392440_220.jpg":"220x147","pp_19392440_1280.jpg":"1006x1280","pp_19392440_1024.jpg":"805x1024","pp_19392440_640.jpg":"503x640","pp_19392440_480.jpg":"377x480","pp_19392440_340.jpg":"267x340","pp_19392440_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","hd_19392484_1920.jpg":"1920x1080","k_19392484_1280.jpg":"1280x1280","k_19392484_1024.jpg":"1024x1024","k_19392484_640.jpg":"640x640","k_19392484_480.jpg":"480x480","k_19392484_340.jpg":"340x340","k_19392484_220.jpg":"220x220","o_19392484_1280.jpg":"1280x1920","o_19392484_1024.jpg":"1024x1536","o_19392484_640.jpg":"640x960","o_19392484_480.jpg":"480x720","o_19392484_340.jpg":"340x510","o_19392484_220.jpg":"220x330","h_19392484_1280.jpg":"1280x854","h_19392484_1024.jpg":"1024x683","h_19392484_640.jpg":"640x427","h_19392484_480.jpg":"480x320","h_19392484_340.jpg":"340x227","h_19392484_220.jpg":"220x147","pp_19392484_1280.jpg":"1006x1280","pp_19392484_1024.jpg":"805x1024","pp_19392484_640.jpg":"503x640","pp_19392484_480.jpg":"377x480","pp_19392484_340.jpg":"267x340","pp_19392484_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1338","hd_19392486_1920.jpg":"1920x1080","k_19392486_1280.jpg":"1280x1280","k_19392486_1024.jpg":"1024x1024","k_19392486_640.jpg":"640x640","k_19392486_480.jpg":"480x480","k_19392486_340.jpg":"340x340","k_19392486_220.jpg":"220x220","o_19392486_1280.jpg":"1280x892","o_19392486_1024.jpg":"1024x713","o_19392486_640.jpg":"640x446","o_19392486_480.jpg":"480x334","o_19392486_340.jpg":"340x236","o_19392486_220.jpg":"220x153","h_19392486_1280.jpg":"1280x854","h_19392486_1024.jpg":"1024x683","h_19392486_640.jpg":"640x427","h_19392486_480.jpg":"480x320","h_19392486_340.jpg":"340x227","h_19392486_220.jpg":"220x147","pp_19392486_1280.jpg":"1006x1280","pp_19392486_1024.jpg":"805x1024","pp_19392486_640.jpg":"503x640","pp_19392486_480.jpg":"377x480","pp_19392486_340.jpg":"267x340","pp_19392486_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [description] => [parent] => 256 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"256","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4600316 Threads: 4 Questions: 152182056 Slow queries: 64972 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4522488 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 50 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [parent] => 256 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) ) [link] => /kultura/film-tv/krenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise-1130170 [printLink] => /kultura/film-tv/krenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise-1130170?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 454046 [name] => tarik filipović [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tarik-filipovic [link] => /tag/tarik-filipovic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 602625 [name] => Tko želi biti milijunaš? [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-02-27 23:15:34 [main_article_id] => 0 [alias] => tko-zeli-biti-milijunas [link] => /tag/tko-zeli-biti-milijunas ) [2] => stdClass Object ( [id] => 344752 [name] => nova sezona [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-sezona [link] => /tag/nova-sezona ) [3] => stdClass Object ( [id] => 323271 [name] => HRT [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hrt [link] => /tag/hrt ) [4] => stdClass Object ( [id] => 376812 [name] => kviz [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kviz [link] => /tag/kviz ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => VIŠE OD KVIZA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Krenula je nova sezona ‘Milijunaša‘, a Tarik Filipović ne može dočekati da se opet otvori pitanje za milijun kuna: Od natjecatelja očekujem puno više! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-17-08-19-58-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392436.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Renato Branđolica/HRT PRESS [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392436.jpg [title] => Renato Branđolica/HRT PRESS ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392438.jpg [title] => 'U novoj sezoni ćemo biti barem na istom nivou kao do sada'
 
Renato Branđolica/HRT PRESS ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392440.jpg [title] => Prve emisije snimali su bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu
 
Renato Branđolica/HRT PRESS ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392484.jpg [title] =>
 
Nera Šimić/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/09/24/19392486.jpg [title] => Sa suprugom Lejlom na omiljenom Sarajevo Film Festivalu
 
Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

U sklopu HRT-ove jesenske sheme, na male ekrane vratio se megapopularni kviz "Tko želi biti Milijunaš?", a u voditeljsku stolicu ponovno je zasjeo Tarik Filipović bez kojeg bi ovaj kvizaški format izgledao neprepoznatljivo.
Gotovo škrto tempiran na samo jednu epizodu tjedno, "Milijunaš" svoju publiku već generacijama prikuje za fotelje i kauče, a ove jeseni i zime možemo u njemu uživati svakoga četvrtka.

O novoj sezoni popularnog kviza, filmskom scenariju koji je odgađao godinama, izvođenju predstava pred malobrojnom publikom te planovima za sadržajnu glumačku jesen, razgovarali smo s Tarikom Filipovićem.

Na malim ekranima ponovno možemo vidjeti i 'Milijunaša'. Što ste nam pripremili u novoj sezoni?
- U novoj sezoni ćemo biti barem na istom nivou kao do sada, a od natjecatelja očekujem puno, puno više. Dakle, očekujem da konačno otvorimo milijunsko pitanje koje nismo otvorili od našeg povratka nakon pauze.

Koliko je snimanje bilo zahtjevno s obzirom na epidemiološke mjere? Je li došlo do nekih promjena koje bi mogle iznenaditi publiku?
- Prve emisije smo snimali bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu. Sve je proteklo na najvišoj razini i moram priznati da smo se na neki način i navikli snimati bez publike pa kad dođu bit će vjerojatno pozitivni šok. Nas desetak u studiju stvori jednu dobru atmosferu i lijepu napetost.

Možemo li očekivati povratak jokera Tri znalca? Hoćemo li među znalcima vidjeti i neka poznata lica?
- Znalci apsolutno ostaju i kad se publika vrati, teško ćemo ih se odreći. Možda ćemo ostaviti natjecateljima mogućnost izbora između publike i znalaca, ali to ipak prepuštam uredniku i ekipi. Vjerujem da se za ovu trojicu mojih znalaca vezala i publika pa nema potrebe za novim licima jer se ne mijenja ekipa koja pobjeđuje.

---

image
Prve emisije snimali su bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu
 
Renato Branđolica/HRT PRESS
---

Osim popularnog "Milijunaša", možemo li vas ove jeseni očekivati i u nekim drugim projektima?
- Radujem se i novim nastavcima serije "Nestali" koje smo snimili i koji su sada u montaži. Nadam se da ćemo opet pogoditi ukus publike koji je pogođen i prvi put te da ćemo ispuniti njihova očekivanja. Sjajna je to ekipa i mom prijatelju Jošku Lokasu, koji na čelu te iste ekipe, skidam kapu za cijeli projekt. Ima i nekih drugih projekata u igri, ali o svemu što je na dugu štapu ne pričam ha-ha.

Prežalio 'Potjeru'


Nedostaje li vam "Potjera"?
- Pa iskreno, i da i ne… Nekako sam ja to odmah prežalio i bilo mi je lakše jer je na moje mjesto uskočio Joško Lokas kojeg volim privatno, a cijenim poslovno. S njim puno surađujem i kviz ide dalje, a ja sam ostao veliki navijač i gledatelj. Ruku na srce, bez obzira na dinamiku "Potjere" i sve što ljudima možda više odgovara u ovo vrijeme, ja se ipak u stolcu "Milijunaša" osjećam najbolje, tamo sam najviše doma.

Imate li planova na glumačkom polju?
- Situacija se zahuktava, naročito u kazalištu gdje izlaze dvije premijere. Prva službena premijera je "Da sam ptica" u režiji Arije Rizvić, već smo i igrali neke pretpremijerne izvedbe. U kazalištu Vidra 22. i 23. listopada imamo premijeru gdje smo ja i Darija Lorencin u glavnim ulogama po tekstu Nikoline Bogdanović. Nakon toga, u studenom izlazi premijera moje nove predstave "Doktor za one stvari". Nismo još uvijek do u detalje riješili lokaciju, ali svakako je važno da se nadam da ćemo ponovno imati jednu hit predstavu. Dalje idu predstave 'Predsjednici&ca' u Kerempuhu i moja predstava "Ćiro" kojoj vrijeme ne može ništa i nadam se da ću je igrati dokle god se bude moglo. Ima i nekih serija u igri, postoji taj televizijski angažman i kazalište s kojim imam jako puno predstava i gostovanja i u Hrvatskoj i u inozemstvu tako da ću sve preko toga morati planski ugrađivati u kalendar. Imam dobre agente pa se nadam i dobrim angažmanima.

Ovoga ljeta uživali ste u Istri, ali i na Hvaru. Ljetujete li uvijek na našoj obali? Jeste li se odmorili?
- Da, naravno. Uvijek ljetujemo na našoj obali i dogode se tu i tamo izleti. U Istri imamo kuću, a supruga je iz Dubrovnika pa smo i kod punice. Imamo zapravo taj trokut Istra-Dubrovnik-Bosna. Ovoga ljeta smo imali i posebno divnih sedam dana na Hvaru. To je moj prijatelja Dino Rađa inicirao sa svojom suprugom, skupilo se jedno divno društvo i to mi je bilo najljepših sedam dana ove godine. Nakon dugo vremena posjetio sam i Split, posebno sam uživao na Sportskim igrama mladih. Vidio sam pune ulice i restorane gdje ne mogu dobiti ni mjesto. Split je to kakav ja želim gledati i u budućnosti, znam da domaćim Splićanima to i nije drago kad je takva gužva. Nama koji volimo Split i njegov šušur je to divno.

Ljeto ste završili u Sarajevu, kako je bila na Sarajevo Film Festivalu?
- To je stvarno jedan brend koji ja jako volim i cijenim i zapravo i svojatam jer sam od početka uz njega. Njegov sam navijač, prijatelj i support… Imao sam i filmova, a ovo ljeto sam i radio dodjelu nagrada i to je festival na kojem se osjećam predivno. Obišao sam dosta toga u regiji i u svijetu, ali Sarajevo Film Festival ima jedan poseban "šmek" i težinu što prepoznaju i sportske zvijezde koje su redovito svake godine na crvenom ćilimu. Bilo je divno, grad tada živi i diše za festival i to se vidi. Uživaju i domaći i gosti.

---

image

 
Nera Šimić/Cropix
---

Moramo se dotaknuti i najvažnije teme posljednih godinu i pol, kako ste iskoristili razdoblja lockdowna? Je li vam koristio kreativno?
- Stao je svijet, stali smo svi… Neke se stvari refreshaju i sad vidimo kako nije ni svako zlo za zlo. Vidjelo se koje su obitelji funkcionalne, a koje ne mogu ni 24 sata biti zajedno. Mi smo u jednu ruku stvarno i uživali. Šetali smo, čitali, gledali puno serija, a ja sam iskoristio vrijeme da pustim tog pisca van iz sebe. To sam i ranije govorio u intervjuima, sada sam završio taj tekst "Predsjednici&ca" i izašli smo s tom premijerom uz pomoć Borisa Svrtana koji je moj dramaturški suautor. To sam i režirao i pisao… Sada dovršavam tekst za 'Doktora za one stvari', a postoji i jedan filmski scenarij koji već godinama vučem i sad sam i njega izbrusio. Apsolutno sam iskoristio to vrijeme, bili smo cijelo vrijeme u niskom startu da idemo van čim se otvore vrata. Naravno da to sve ostavi traga poslovno, ali i psihički jer je predugo to trajalo za profesije kao što je moja. Brojni moji kolege su se okrenuli i drugim profesijama osim glumačke jer jednostavno nisu mogli čekati zeleno svjetlo.

Razumije i vaksere i antivaksere


Je li vam nedostajala pozornica i kontakt s publikom kojeg tada imate?
- Mi nismo stalo s igranjem, osim u onom razdoblju kada je baš sve bilo zatvoreno. Igrali smo i za 30 kao i za 50 ljudi, sada smo negdje na pola kapaciteta. Odlučili smo da ćemo igrati pa kako god da bilo da se možemo držati na životu i pokazati da smo tu, a i ta malobrojna publika koja je dolazila je imala takvu sreću i zahvalnost u svojim očima. Imali su barem neke dijelove normalnog života ispred sebe i to je neprocjenjivo, ali naravno, kada dođe puna dvorana… Ovo ljeto smo imali pune otvorene prostore i to je ona milina koju smo poželjeli i nadam se da nam sljedeće proljeće donosi godine otvorenih vrata.

Otkrili ste ranije da ste bili zaraženi koronom, kakvi su vam bili simptomi? Osjećate li se sada dobro?
- U ovom čudnom vremenu u kojem živimo gdje smo svi pod istom pošasti i gdje se ne slažemo oko toga postoji li ili ne postoji. Ljudi koji su to iskusili, koji su s ovoga svijeta otišli pogurani tom istom pandemijom... Razumijem i one koje je strah, razumijem i antivaksere, razumijem vaksere, sve apsolutno razumijem. Najslađe u svemu tome je što još nitko ne zna sve odgovore na cijelu ovu priču. Ja sam prebolovao, imao sam sreću da nije bilo ništa strašno i baš prije par dana sam primio prvu dozu jer sam dosad imao imunitet. To je moja odluka i poštujem svačiju odluku, ali neka vrsta odgovornosti među nama ipak mora postojati.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Renato Branđolica/HRT PRESS Renato Branđolica/HRT PRESS Renato Branđolica/HRT PRESS Nera Šimić/Cropix Cropix
Renato Branđolica/HRT PRESS
'U novoj sezoni ćemo biti barem na istom nivou kao do sada'
 
Renato Branđolica/HRT PRESS
Prve emisije snimali su bez publike, baš kao i prošlu cijelu sezonu
 
Cropix
Sa suprugom Lejlom na omiljenom Sarajevo Film Festivalu
 
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/kultura/film-tv/krenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise-1130170 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=4f460a3aa0f5b1521dea2bde5269c7a9c5b6b4f6 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Krenula+je+nova+sezona+%E2%80%98Milijuna%C5%A1a%E2%80%98%2C+a+Tarik+Filipovi%C4%87+ne+mo%C5%BEe+do%C4%8Dekati+da+se+opet+otvori+pitanje+za+milijun+kuna%3A+Od+natjecatelja+o%C4%8Dekujem+puno+vi%C5%A1e%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fkrenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise-1130170 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fkrenula-je-nova-sezona-milijunasa-a-tarik-filipovic-ne-moze-docekati-da-se-opet-otvori-pitanje-za-milijun-kuna-od-natjecatelja-ocekujem-puno-vise-1130170 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => VIŠE OD KVIZA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [31] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [32] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Film & TVVIŠE OD KVIZA

Krenula je nova sezona ‘Milijunaša‘, a Tarik Filipović ne može dočekati da se opet otvori pitanje za milijun kuna: Od natjecatelja očekujem puno više!

Piše PSD.
26. rujna 2021. - 13:42

U sklopu HRT-ove jesenske sheme, na male ekrane vratio se megapopularni kviz "Tko želi biti Milijunaš?", a u voditeljsku stolicu ponovno je zasjeo Tarik Filipović bez kojeg bi ovaj kvizaški format izgledao neprepoznatljivo.
Gotovo škrto tempiran na samo jednu epizodu tjedno, "Milijunaš" svoju publiku već generacijama prikuje za fotelje i kauče, a ove jeseni i zime možemo u njemu uživati svakoga četvrtka.

O novoj sezoni popularnog kviza, filmskom scenariju koji je odgađao godinama, izvođenju predstava pred malobrojnom publikom te planovima za sadržajnu glumačku jesen, razgovarali smo s Tarikom Filipovićem.

Na malim ekranima ponovno možemo vidjeti i 'Milijunaša'. Što ste nam pripremili u novoj sezoni?
- U novoj sezoni ćemo biti barem na istom nivou kao do sada, a od natje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 10:19