StoryEditorOCM
Izbori 2021lokalni izbori

Jakov Prkić: Ako me izaberete za gradonačelnika nitko se neće rugati Splitu. Gradit ćemo kružne, a ne ružne tokove

Piše D.B.
15. travnja 2021. - 11:29

Jakov Prkić, kandidat za splitskog gradonačelnika stranaka Pametno, Možemo i Nova ljevica, na svom je Facebook profilu što će napraviti ako mu Splićani daju povjerenje na izborima.

- Ako me izaberete za gradonačelnika nitko se neće rugati Splitu, gradit ćemo kružne, a ne ružne tokove - poručio je Prkić, slikavši se pored jednog od čuvenih splitskih rotora s kojima su se građani masovno sprdali.

Već ranije je najavio da će pošumiti Split, napraviti nove garaže, uvesti  smireni promet u centru Splita, te napraviti reorganizacija poslovanja tvrtke Promet i linija.

Upravo ovo potonje bilo je predmetom njegove prethodne objave kada je kazao da "cjelokupnog prometnog rješenja nema bez reorganizacije poslovanja javnog gradskog prijevoznika. Gradska uprave ja ta koja daje ritam i pomoć kako bi poslovanje bilo što pristupačnije građanima. Ako već od građana uzima prirez, onda ga treba usmjeriti tamo gdje će svaki krajnji korisnik to i osjetiti. Naš plan je: reorganizacija linija, u prvoj godini mandata smanjiti cijenu karte za 50%, do kraja mandata besplatan prijevoz, te uz pomoć EU fondova kupovati ekološke autobuse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:24