StoryEditorOCM
DubrovnikZAJEDNO PROTIV DIJABETESA U BORIKU

Članovi udruge Slatki život boravili u Zadru

Piše PSD.
9. siječnja 2017. - 15:07

Ove zimske praznike djeca i roditelji proveli su četiri dana u Zadru, u hotelu Club Funimation Borik, u uspješno organiziranom 11. zimskom kampu za djecu oboljelu od dijabetesa. Kamp nosi naziv Zajedno protiv dijabetesa u Boriku. Članovi udruge krenuli su rano ujutro 5. siječnja, autobusom, i okupili članove s područja Konavala, Župe Dubrovačke, Grada Dubrovnika i otoka Korčula, a s njima su bili i prijatelji iz Zagreba, Splita i Ogulina. Tijekom putovanja su se izredali svi zimski vremenski uvjeti, a temperatura spustila ispod nule. Dobrim raspoloženjem i druženjem članovi su rastjerali sve loše i prepustili se sadržajima Hotela.
 
- Animacijski tim Hotela kroz zabavne programe u Falky Landu brinuo se za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu, a u wellness i fitness centru djeca su koristila  vodene aktivnosti za opuštanje nakon nagomilanih školskih obaveza. Ovom prigodom pridružili su nam se članovi Udruge Cukrići iz Zadra na zajedničkom ručku,  druženju i dijeljenju životnih iskustava s dijabetesom. U povratku, u nedjelju 8. siječnja, nazočili smo Svetoj misi u Samostanu svetog Frane i zahvalili Svevišnjem Bogu na  milostima koje smo dobili u Zadru.
 
Ovim kampom članovi su ponovno oživjeli naš trokut Dubrovnik-Split-Zagreb u borbi protiv dijabetesa. Roditelji i djeca su bili sretni i zadovoljni, jer poslije aktivnosti šećeri u krvi su bili u normali.
 
Put i boravak financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, drugih donatora i roditelja udruge, a svima od srca  zahvaljujemo, poručuju iz udruge Slatki život.
 

16. lipanj 2024 17:45