StoryEditorOCM
Crna kronikaIZJAVE ZA MEDIJE |

ODJECI PRESUDE ANTUNU KATUŠIĆU I SANELI HADŽIĆ Očekuju se žalbe državnog odvjetnika i branitelja oboje osuđenika

Piše Ahmet Kalajdžić
29. svibnja 2020. - 12:33
Katušićev branitelj, odvjetnik Dragan Pištalo već sada je najavio žalbu na dio koji se odnosi na imovinsko- pravni zahtjev Zračne luke DubrovnikAhmet Kalajdžić
-Županijsko državno odvjetništvo je zadovoljno osuđujućom odlukom a o svim daljnjim radnjama, a također i o žalbi odlučit će kad dobije pismeni otpravak ove presude. No, sigurna sam da ćemo se žaliti na visinu presude- najavila na okupljenim predstavnicima medija zamjenica županijskog državnog odvjetnika Maris Stjepović Simoni kratko nakon izricanja presude Antunu Katušiću i Saneli Hadžić kao okrivljencima za sudjelovanje u kaznenom djelu razbojništva 21. listopada 2019-. godine u Zračnoj luci Dubrovnik.

Odvjetnik Srđ Jakšić je kao branitelj Sanele Hadžić o njezinoj presudi na tri godine i šest mjeseci očekivano rekao:- Naravno da nisam zadovoljan, jer i ono što sam iznio tijekom cijelog postupka te u završnoj riječi smatram osnovanim. Kad primim pismeni otpravak presude sigurno ću uložiti žalbu i nadam se drugačijoj odluci Vrhovnog suda RH kao drugostupanjske instance. Međutim, to je na sudu a na meni je da radim sve što je u interesu moje stranke.

image
Branitelj Sanele Hadžić, odvjetnik Srđ Jakšić također je najavio žalbu po dobivanju pismenog izrijeka presude
Ahmet Kalajdžić


Molbi novinara se odazvao i Katušićev branitelj, odvjetnik Dragan Pištalo te ustvrdio: -Uvažavajući obranu i okolnosti koje su pratile ovaj predmet mogu bviti zadovoljan izrijekom presude i procesnom pozicijom mog branjenika da se u nastavku brani sa slobode. O eventualnom podnošenju žalbe odlučit ćemo kada dobijemo pismeni otpravak presude, ali već sada sam siguran da ćemo se žaliti u odnosu na imovinsko- pravi zahtjev.
08. svibanj 2024 11:26