StoryEditorOCM
ZagoraOD RANOG JUTRA

Veliki dernek vraća se u Zagoru, ove nedjelje s dodatnim i nimalo očekivanim sadržajima; donosimo detaljan program

Piše Josipa Rimac Vlajčić
7. listopada 2023. - 19:30

Udruga “Aržano”, nakon rujanske uspješnice, ponovno organizira Sajam OPG-ovaca u Aržanu.

Treće “izdanje” manifestacije održat će se u nedjelju, 8. listopada, već od ranih jutarnjih sati, a osim prodaje poljoprivrednih proizvoda, program dobiva dodatnu vrijednost i sadržaje – razne sportske i kulturne aktivnosti, koje su na rasporedu od 13 sati.

Posjetitelji u Aržanu moći će se okušati u tradicionalnoj sportskoj disciplini “kamena s ramena”, nešto suvremenijem atletskom skoku u dalj, a u kulturnom dijelu, od 14 do 17 sati, za posjetitelje će biti otvoren Memorijalni centar “Josip Jović”.

Na prošlom Sajmu OPG-ovaca okupilo se četrdesetak izlagača, prodavača i poljoprivrednika iz cijele Dalmacije, a mjesto radnje u glavnoj ulici, preko puta crkve, na idealnoj je poziciji za namjerne, ali i usputne posjetitelje.

Proizvodi koji su predstavljeni početkom rujna u Aržanu većinom su bili domaće i lokalne proizvodnje, a mnogi od njih mogu se kupiti i pronaći samo na sličnim okupljanjima. Potaknuti dobrim iskustvom, organizatori iz udruge “Aržano” i ove nedjelje očekuju dobar odaziv i izlagača i zainteresiranih posjetitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 00:18