StoryEditorOCM
ZagoraSREĆA U NESREĆI

Mladi Imoćanin zamalo izazvao tragediju: zbog prebrze vožnje završio u suprotnom traku i frontalno se zabio u kamper

Piše Mišel Kalajžić
13. studenog 2023. - 11:47

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 13 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena i šest lakše ozlijeđeno

Izdvajamo onu u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije su lakše, a dogodila se u mjestu Jezerce nadomak Plitvičkih Jezera. Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak iz Proložca kod Imotskog upravljao automobilom imotskih registracijskih oznaka iz smjera Korenice prema Slunju i prema policijskim navodima, nije prilagodio brzinu kretanja kako bi se mogao pravodobno zaustaviti.

Zbog toga je naglo skrenuo u prometni trak za vožnju iz suprotnog smjera kojim su nailazila vozila i prednjim dijelom automobila udara u prednji dio kampera njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 64-godišnji talijanski državljanin.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 82-godišnji talijanski državljanin putnik u kamperu, a 24-godišnji vozač iz Prološca i 29-godišnji talijanski državljanin koji je bio putnik u kamperu su lakše ozlijeđeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:16