StoryEditorOCM
S mora i krajaKAKVA SRAMOTA!

‘Šamar‘ na već crveni obraz: Irac čisti plažu Sumratin i poziva Dubrovčane da mu se pridruže

Piše A. H,
29. lipnja 2024. - 11:26

Plaža Sumratin s kojom se Dubrovnik još prošlo ljeto ‘ponosio‘ ističući je kao vrhunski turistički proizvod ovog  je ljeta najveća dubrovačka sramota. ‘Zapletena‘ u bespuća hrvatskog pravosuđa još lani jako popularna plaža postala je predmet brojnih kritika zbog nečistoće i napuštenih sadržaja od kojih neki predstavljaju opasnost za kupaće i šetače. Dubrovčani se od početka ovogodišnje turističke sezone zbog nje ‘crvene‘, a Grad Dubrovnik, iako s plažom i problemima s koncesijom  nema nikakve veze, iz proračuna izdvaja dodatna sredstva da bi je koliko toliko održao urednom i čistom.

Nije važno tko je mjerodavan za plažu Sumratin, gradske službe trebaju je održavati, a račun ispostaviti Turističkoj zajednici. Lapađani im plaćaju dovoljno pristojbi

Lapađani pozvali županijsku i gradsku TZ da preuzmu brigu o plaži Sumratnin, evo što kažu direktori Srgota i Drašković

  No ‘šamar‘ na već crveni obraz s punim pravom zadao je Irac Kiren. Kada već neće domaći, prije svih Županija u čijoj je nadležnosti plaža, a potom i turističke zajednice,  Kiren je uzeo vreće, navukao rukavice i krenuo skupljati smeće. I pri tom poziva Dubrovčane i druge volontere da mu se pridruže te ga za organizaciju čišćenja plaže Sumratin kontaktiraju na njegov e-mail kieran@dreamcroatia.com ili na njegov FB profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 13:41