StoryEditorOCM
ObalaSVE JE SPREMNO

Pred otvaranjem veliki šoping-centar u trgovački dosad netaknutom dijelu Dalmacije, evo kako izgleda novi sadržaj

Piše Dora Lozica
2. rujna 2023. - 07:47

Nakon prošlogodišnjeg otvaranja supermarketa na Korčuli, novi prodajni centar tvrtke "Plodine", s površinom većom od 2000 četvornih metara, uključujući kafić i parkiralište sa 120 mjesta za vozila, bit će otvoren sljedeće srijede na ulazu u Orebić.

Bit će to prvi šoping-centar takve veličine na poluotoku Pelješcu, koji je do sada bio izvan glavnih trgovačkih tokova, a bit će smješten uz državnu cestu na istočnom ulazu u Orebić.

- Tvrtka "Plodine" je već duže vrijeme radila na pronalaženju prikladne lokacije na Pelješcu. Veseli nas što smo uspjeli naći lokaciju koja se nalazi u Ulici bana Josipa Jelačića.

Zemljište površine oko osam tisuća četvornih metara na kojem smo izgradili supermarket u vlasništvu je naše kompanije. Objekt je površine 2100 kvadrata, u tom su prostoru supermarket i caffe bar, a za kupce smo osigurali 120 parkirališnih mjesta odmah pokraj supermarketa - kaže Mirjana Palada Kmetović, članica Uprave riječke tvrtke.

Trgovački objekt u Orebiću sastoji se od osnovnog, prodajnog prostora sa skladištem, rashladnim komorama, mesnicom, samoposlužnom pekarnicom i gastro-odjelom.

- U supermarketu će biti zaposleno četrdesetak stalnih radnika, a tijekom turističke sezone, ovisno o povećanju posjećenosti, ta će se brojka povećati za od 10 do 20 sezonskih radnika - ističe Palada Kmetović i dodaje kako je želja poslovodstva "Plodina" da većina zaposlenika bude s područja Pelješca, a budući da nude cjelogodišnji posao, veliki broj radnika je iz Orebića i okolice.

- "Plodine" su već ranije otvorene u Korčuli pa vjerujemo da su stanovnici Orebića i okolice već upoznati s našom ponudom. Tjedno izdajemo katalog akcijskih proizvoda koji obuhvaća dvjestotinjak artikala iz reda osnovnih i najtraženijih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. S obzirom na iskustvo iz Korčule, vjerujemo da će i naš novi objekt u Orebiću biti dobro prihvaćen - poručuje naša sugovornica.

Iako je otvaranje objekta bilo planirano za sredinu kolovoza, konačni je datum 6. rujna, odnosno sljedeća srijeda kad će pripremiti i neka iznenađenja za prve kupce. Radno vrijeme supermarketa bit će od 7 sati do 22 sata.

image
Dora Lozica
image
Dora Lozica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:38