StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS

Davor Karlović: ‘Neće nam biti teško okupiti prvi sastav jer već četiri godine imamo domaći igrački kadar u ligi!‘

Piše Ivica Gjergja
25. srpnja 2021. - 18:20

Iako smo susret s trenerom stolnotenisača Donata Davorom Karlovićem u dvorani Bagata planirali nekoliko puta, tek treći put smo uspjeli. Onako veseo, razdragan, na „ploči“ sa svojim učenicima, a još kada oni odrade onako kako je on tražio, tada njegovom zadovoljstvu nema kraja. 

- Imao sam peh, igrajući košarku s prijateljima „škinkao“ sam zglob, nisam mogao dolaziti na treninge iako je odmor naši mladi treniraju, a i ja s njima. Sada je sve u redu, vas sigurno zanima što ima novoga, kada kreću pripreme seniora članova HEP Superlige? Pored treninga sa mladima preokupiran sam time što još nije regionalno natjecanje završeno, igra se i sada, a i u kolovozu će, kao i s mladim uzrastom. Petog rujna je seniorsko državno prvenstvo u Svetom Martinu na Muri, a prijelazni rok počinje 01. rujna. Tada ćemo vidjeti s kojim ćemo sastavom ući u novu sezonu, a sve ovisi o financijama i situaciji s koronom, rekao je Karlović, te dodao kako je početak priprema seniorskog tima Donata planirao 15. kolovoza.

- Sigurno ćemo održati dobre bazične pripreme, a ne samo njih nego i ostali dio kako bi što bolje i spremnije dočekali prvenstveno natjecanje. Neće nam biti teško okupiti prvi sastav jer već četiri godine imamo domaći igrački kadar u ligi, a što je naša kvaliteta više.

Pojasnio je kako je zbog situacije s korona virusom stala s radom Škola stolnog tenisa.

- Razmišljamo da je pokrenemo i za svoj klub stvaramo igrački kadar, talenata ima i treba to dobro sve poslužiti da se rode novi igrači iz našeg „vrta“, za seniorski sastav- rekao je Karlović.

25. travanj 2024 19:40