StoryEditorOCM
ForumINTIMNO SLAVLJE

Procurila prva fotografija s vjenčanja Josipe Čuline ex Rimac: Vesela mlada pozira u jednostavnoj vjenčanici

Piše MOZAIK SD
23. lipnja 2023. - 10:48

Bivša gradonačelnica grada Knina, ‘kninska kraljica‘ Josipa Čulina ex Rimac udala se za svoga dečka Josipa Pleslića, a donosimo i prvu fotografiju s vjenčanja.

Kako smo ranije pisali, vjenčanje je održano na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi. Josipa se odlučila za jednostavnu dugu bijelu vjenčanicu, bez ikakvih detalja, a kosu je ostavila raspuštenu.

Pleslić, markantni Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zarubeženjeft koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju.

Josipa Čulina ex Rimac se, inače, s 20 godina udala za Danijela Rimca, a u braku su dobili kćer Katju. Imala je uspješnu karijeru sve do afere Vjetroelektrane te je završila u zatvoru. Poznato je i da je odlučila obaviti protuprislušni pregled svog automobila i tada otkrila bubu u svom Audiju, a istražitelji su otkrili da je o tome razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem, piše Jutarnji list.

02. svibanj 2024 20:09