StoryEditorOCM
ĐiradaKIŠA MIJENJA PLANOVE

Nove izmjene za adventski program: Fritulijada u ponedjeljak, u utorak organizirano gledanje prijenosa utakmice Hrvatska-Argentina

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2022. - 18:04

Kiša koja ne prestaje padati ovih dana remeti planove održavanja manifestacija u sklopu Adventa u Bibinjama, stoga su neke već pomaknute za nove datume, a posljednje izmjene bile su one za Fritulijadu i koncert Atomskog skloništa. Kako javljaju iz ureda Turističke zajednice općine Bibinje, novi datum održavanja Fritulijade se ponovno mijenja. Stoga, idućih će se dana manifestacije održati prema sljedećem rasporedu:

Ponedjeljak, 12. prosinca, 2022., 19:00 h, Fritulijada

Bibinje će tjedan započeti Fritulijadom, natjecanjem u pripremi svima omiljene božićne fritule, ukusne slastice koja je neizostavna na blagdanskom meniju. Šest timova će na raspolaganju imati košaru s namirnicama, a pobijedit će onaj koji uz dane namirnice uspije napraviti najbolju fritulu te osvojiti nagradu žirija „Zlatna fritula 2022“. Ono što ovogodišnju Fritulijadu čini još slađom jest činjenica da će degustiranje slasnih fritula za posjetitelje biti besplatno, ali će se prikupljeni dobrovoljni iznosi donirati Udruzi za autizam Zadar. Dođite i podržite ovu prekrasnu inicijativu, a za pravu božićnu atmosferu čitave manifestacije pobrinut će se i DJ Duje koji će puštati prigodnu blagdansku plejlistu.

Utorak, 13. prosinca, 2022.

Proslava dolaska Sv. Luce u Bibinjama, 15:00 h

Sv. Lucu u Bibinjama će s posebnim veseljem dočekati oni najmlađi i to u 15:00 sati na glavnom bibinjskom trgu. Uz pregršt iznenađenja, najmlađe očekuju prigodni darovi. Pozivamo vas i vaše najmlađe na ovaj posebni događaj koji će donijeti dašak blagdanske čarolije!

Prijenos polufinala Svjetskog prvenstva 2022: Hrvatska – Argentina, 20:00 h

U večernjim satima 13. prosinca u Bibinjama će na glavnom trgu biti živi prijenos polufinala Svjetskog prvenstva 2022. Hrvatska – Argentina na velikom LED ekranu. S početkom u 20:00 sati okupljeni će imati priliku uživati u svjetskom nogometnom spektaklu te bodriti Vatrene za prolazak u finale. Sljedeća utakmica Hrvatske, utakmica finala ili utakmica za treće mjesto također će biti popraćena na isti način. Pozivamo svih da dođu podržati našu nogometnu reprezentaciju te uživati u sjajnoj navijačkoj atmosferi.

Konačno, nastup klape Bibinje koji je predviđen za nedjelju, 11. prosinca, se zasad održava po rasporedu, a eventualne izmjene bit će objavljene.

Turistička zajednica općine Bibinje se svima unaprijed zahvaljuje na razumijevanju. Cjelokupni ovogodišnji adventski program koji će se održati tijekom prosinca pregledajte na poveznici → Advent u Bibinjama.

03. srpanj 2024 07:30