StoryEditorOCM
ĐiradaADVENT U BIBINJAMA

Donosimo raspored događanja ovoga vikenda: počinje s gledanjem utakmice Hrvatska - Maroko, završava koncertom Lidije Bačić

Piše Zadarski.hr
15. prosinca 2022. - 15:53

ADVENT U BIBINJAMA 17.12. - 18.12.2022.

15.12.2022

Treći adventski vikend u Bibinjama donosi pregršt zanimljivih događanja za sve uzraste! Unatoč odgođenom koncertu grupe Period vremena koji će se po novom datumu održati 20. prosinca 2022., ovog vikenda očekuju vas događanja:

Subota, 17. prosinca 2022.

Prijenos utakmice Hrvatska – Maroko, 16:00 sati

Na velikom LCD platnu na glavnom bibinjskom trgu u subotu ćemo posljednji put ovog Svjetskog prvenstva navijati za naše Vatrene! Dođite u 16:00 sati i podržite naše nogometaše u utakmici s Marokom za svjetsku broncu! 

Koncert Đani Maršan i klapa Munita, 20:00 sati

U sklopu Adventa u Bibinjama će u 20:00 sati koncert održati Đani Maršan s klapom Munita. Renomirani pjevač i skladatelj Đani Maršan, za bibinjsku će publiku s klapom Munita otpjevati svoje najveće hitove. Ovim putem vas pozivamo na ovaj poseban koncert koji će zasigurno oduševiti sve prisutne!

Po završetku koncerta, dobru atmosferu i blagdansko ozračje nastavit će DJ Kimi svojom set listom. 

Nedjelja, 18. prosinca, 2022.

Čarolija Djeda Božićnjaka, 10:30 sati

Nedjelju tik prije Božića bibinjsku će djecu posjetiti Djed Božićnjak sa svojim vilenjacima. U 10:30 ujutro glavni će se trg pretvoriti u prekrasnu božićnu bajku uz interaktivni animacijski program. Djecu očekuju kreativne radionice, ples i pjesma te druženje s Djedom Božićnjakom, Rudolfom i pomoćnicima vilenjacima. Dođite i doživite čaroliju Božića u Bibinjama s vašom obitelji!

Koncert Lidija Bačić, 21:00 sati

Večer će ugrijati Lidija Bačić Lille sa svojim bendom. Na glavnom bibinjskom trgu, Lidija će s početkom u 21:00 sati otpjevati svoje najveće uspješnice te podići veselu blagdansku atmosferu na još višu razinu. Nakon nastupa Lidije Bačić zabavu nastavlja DJ Duje koji će set listom rasplesati okupljene do kasno u večer. 

Turistička zajednica općine Bibinje ovim vas putem poziva da doživite bibinjsku blagdansku čaroliju! Unaprijed se napominje da ako se zbog moguće kiše manifestacije budu odgodile, o novim datumima će se pravovremeno obavijestiti na web stranici.

03. srpanj 2024 07:12