StoryEditorOCM
ĐiradaIZMJENA PROGRAMA

Derivat #02 festival objavljuje izmjenu line upa - umjesto The Strange nastupaju B. Confidential and The Secret four

Piše Mišel Kalajžić
15. srpnja 2020. - 11:38

Zbog zdravstvenih problema člana benda The Strange, a posebno opterećenih situacijom pandemije korona virusa na žalost organizatora i samog benda, The Strange neće moći nastupiti na Derivat #02 festivalu. Izmjena u propagandnim materijalima koji su u tiskanoj formi više nije moguća ali ju je moguće pratiti na svim mrežnim formatima, web: www.teatroverrdi.eu i facebook: https://www.facebook.com/events/283762846310509/?active_tab=about

Radosna vijest je da je zamjena primjerena: B. Confidential and The Secret four - rock and roll garage soul petorka koja će vas oduševiti! 

The Secret Four su novi intrumentalni bend sastavljen od članova The Bambi Molesters/The Strange, Tyger Lamb i Thee Melomen. Predvođeni Daliborom Pavičićem, glazbeno je to prirodan nastavak onoga što su radili i gdje su stali The Bambi Molesters, melodični surf rock pojačan moćnom ritam sekcijom i glasnim gitarama koje plivaju u reverbu.

Svoj intenzivni i energični instrumentalni set proširili su dodavanjem vokala (Branko; B And The Bops, The MadMen) i tako su nastali  B. Confidential and The Secret Four koji uz svoje nove autorske skladbe izvode i svima nam drage hitove iz repertoara Bambi Molestersa. Bend uskoro ulazi u studio, a njihov nastup na Derivatu #02 ekskluzivna je premijera u velikom formatu benda koji nam u budućnosti donosi novu energiju rock stvaralaštva na domaćoj i internacionalnoj razini. 

Uz ABOP, Damira Avdića, Sexymothrefuckerse i dRBonito ne propustite ovogodišnji Derivat #02 koji se održava 18. 7. na parkingu iza Gradske knjižnice po svim pravilima struke i preporukama epidemiologa i stožera civilne zaštite u borbi protiv korona virusa. Ostanimo odgovorini i dobro se zabavimo - poručuju organizatori.

Za covid protokole i upute u ponašanju više informacija na mrežnim stranicama Teatra VeRRdi: http://www.teatroverrdi.eu/covid_protokol_derivat

Program podržavaju Grad Zadar i Ministarstvo kulture RH

Totalno fer

Organizator odobrava povrat novaca za kupljenu ulaznicu zbog promjene line upa koju je moguće izvršiti na prodajnim mjestima: Indie bar, Trooper bar, Deja Brew pub i caffe 72 te na ulazu prije i tijekom programa. Program započinje Bankom na Derivatu u 18 sati, https://www.facebook.com/events/3427488683929180/ a naplata ulaznica započinje u 20.30 sati. Djeca su dobrodošla i ne moraju platiti ulaznicu, a publika koja dođe na Banak i želi ostati na cijelom programu u 20.30 biti će zamoljena da plati ulaznicu i time podrži program. 

03. svibanj 2024 12:44