StoryEditorOCM
Svijetje li moguće?!

Biden se opet totalno pogubio: ‘Ponosan sam što sam prva crna žena...‘; Poslušajte bizarni nastup na ‘škakljivom‘ terenu

Piše JL
5. srpnja 2024. - 08:03
US President Joe Biden speaks during a barbeque for active-duty military families in honor of the Fourth of July on the South Lawn of the White House in Washington, DC, July 4, 2024. (Photo by Mandel NGAN/AFP)Mandel Ngan/Afp

Američki predsjednik Joe Biden pokušao se vratiti u život radijskim intervjuom i učvrstiti svoju poziciju u kampanji, piše New York Times, no umjesto toga opet je zamuckivao, borio se naći fraze i riječi, a u jednom je trenutku izjavio i da je "ponosan što je prva crna žena koja je služila s crnim predsjednikom".

Intervju je, navodi New York Times, dao afroameričkoj radijskoj TV postaji u Philadelphiji, a pritom se hvalio i imenovanjem prve crne žene u Vrhovni sud te odabirom prve crne žene za potpredsjednicu SAD-a.

No, čini se da je pritom opet pobrkao lončiće. Kako navodi New York Times, predsjednik Biden griješio je više puta. Pogriješio je i tvrdeći da je prvi predsjednik iz Delawarea, zaboravljajući Johna F. Kennedyja.

Svi Bidenovi nastupi bit će sada pod intenzivnim nadzorom, a njegovi pokušaji da uvjeri američki narod, stranku i donatore, da je mentalno sposoban voditi kampanju pred jedne od najvažnijih predsjedničkih izbora u američkoj povijesti, zasad se ne čine naročito uspješni.

Poslušajte Bidenov nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 08:33