StoryEditorOCM
Strani nogometEdine, vakat je

Hajdučki puk ‘luduje‘! Je li ova majstorija bila Džekin posljednji gol za Fenerbahče? Na Poljudu odbrojavaju...

Piše SN
29. lipnja 2024. - 12:25

Novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić čini sve što je u njegovoj moći kako bi Hajduk iduće sezone bio konkurentan u borbi za naslov prvaka.

Nakon što je na Poljud stigao legendarni Gennaro Gattuso, čime je tako riješeno pitanje trenera, na red su stigla i igračka pojačanja i lagano slaganje kockica za nadolazeću sezonu, pišu Sportske novosti.

image
Tom Dubravec/Cropix

Edin Džeko već je neko vrijeme velika želja Bijelih, a prema posljednjim informacijama koje je objavio talijanski Mediaset, uskoro bi zaista i mogao pasti dogovor. Džeko ima još godinu dana ugovor s turskim Fenerbahçeom, ali navodno su mu u Turskoj poručili kako može bez obzira na sve potražiti novu sredinu.

image
AFP

U međuvremenu je Edin Džeko pokazao kako je još uvijek strašan strijelac, ovog puta to je prezentirao u prijateljskoj utakmici protiv rumunjskog Petrolul Ploieștija.

BiH zvijezda se u 41. minuti sjajno oslobodila svog čuvara na desnoj strani i potom pogodila u kut za izjednačenje Fenera. Petrolul je ranije u 35. minuti u vodstvo doveo Mario Bratu. U drugom dijelu Miha Zajc je u 57. minuti postavio konačan rezultat.

image
screenshot/Instagram/Amra Džeko
image
Antonio Balić/Cropix
image
Antonio Balić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 12:29