StoryEditorOCM
Hajduksve sami Ivani

On ne može bez baluna! Tek što je završio s Vatrenima, umjesto odmora stigao je na trening; O čemu je pričao s Bilićem?

Piše Sport SD
29. lipnja 2024. - 10:10

Trener Hajduka Gennaro Gattuso jučer je otvorio trening za navijače. ‘Bila vojska‘ ispunila je tribinu pomoćnog igrališta u Poljudu i gromoglasnim navijanjem i pjesmom pratila trening hajdukovaca. Sjajna je atmosfera vladala na treningu, a Hajduk je još jednom pokazao da čak i na treningu može stvoriti bolje ozračje nego većina ostalih momčadi na utakmicama.

- Samo jednu želju imam - orilo se Poljudom, a ubrzo nakon toga i skandiranje: "Oćemo titulu!". Gattuso je u karijeri odradio stotine treninga, ali ovaj će sigurno zapamtiti.

image
Jakov Prkić/Cropix

Trčali su Bijeli, znojili se i radili, sve pod paskom strastvenog Gattusa koji ih je svesrdno pratio povicima i zviždaljkom. Naporno su radili hajdukovci uoči početka glavnom dijela priprema u slovenskom Bledu. Odvojeno su trenirala tek četvorica igrača. Riječ je o mladom kvartetu - Ante Kavelj, Niko Đolonga, Ivan Ćubelić i Noa Skoko.

image
Jakov Prkić/Cropix

Radio je Gattuso u ‘najluđim‘ klubovima Europe, ali ovakav trening na Poljudu urezat će mu se u pamćenje do kraja života

Iako je još na zasluženom odmoru treningu nije propustio pogledati ni Ivan Perišić. Osvanuo je na Poljudu, iako je tek prije koji dan završio ‘posao‘ s hrvatskom reprezentacijom koja se prerano oprostila od Europskog prvenstva u Njemačkoj. Snimljen je u razgovoru s predsjednikom Ivanom Bilićem. Osmjesi su bili na licima, a navijači se nadaju kako to znači i pozitivan rasplet situacije i njegov ostanak u bijelom dresu. Razgovarao je Perija kasnije i s Markom Livajom, a došli su ga pozdraviti i ostali hajdukovci.

image
HNK Hajduk Split
image
HNK Hajduk Split
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 10:12