StoryEditorOCM
SplitZAKLADA BESTIE

Mjesecima se svakodnevno borio za život, a sada se oporavlja u splitskoj zakladi. Svaka donacija je dobrodošla...

Piše Mia Uzinić
31. svibnja 2024. - 18:19

Napaćeni i izmučeni Rafo treba vašu pomoć. Nakon duge i teške svakodnevne borbe za život, stigao je u splitsko sklonište zaklade "Bestie" čiji će se volonteri pobrinuti da mu pronađu sve što zaslužuje: adekvatnu skrb, njegu i u konačnici dom u kojem će u veselju provesti ostatak svojih pasjih dana. 

- Dragi Rafo s nama je od ove subote kada je pronađen na zabačenoj lokaciji uz cestu kod sela Gizdavac, Muć. Na prvi pogled vidljivo je da je Rafo jako mršav, iscrpljen, bolestan i prepadnut pasonja. U dobi je od otprilike devet mjeseci do godinu dana. Ne znamo koliko dugo luta, ali na njegovu vratu vidljiv je trag debele ogrlice kojom je bio vezan. Rafo ima nedostatak dlake po čitavom tijelu i kožne probleme, a u ovim danima podvrgnut je detaljnim pregledima. Puno prolaznika koji su uočili Rafu se potrudilo da on stigne na sigurno. Hvala svima koji nisu okrenuli glavi nego su zvali pomoć - stoji u opisu uz njihovu objavu na Instagramu. 

Sustav je nažalost opet zakazao, općina Muć, na čijem području je on pronađen oprala je ruke od ovog slučaja pa je Rafo preuzet pod zaštitu zaklade Bestie.

- Veliko hvala volonterkama Ani i Tamari koje su Rafu vješto i sigurno uhvatile, a sada je naš zajednički zadatak da oporavimo ovog junaka i pronađemo mu dom i obitelj kakvu zaslužuje. U tome nam možete pomoći pružanjem privremenog, kućnog smještaja za Rafu (kada on bude spreman, još je u tijeku veterinarska obrada) te da nam pomognete prikupiti financijska sredstva potrebna za liječenje i brigu o njemu - poručuju. 

Rafi možete pomoći donacijom prema sljedećim uputama s naznakom "Za Rafu":

Zaklada Bestie

Kukuljevićeva 1, 21000 Split

OIB: 05786330179

Otp banka

IBAN: HR9324070001100371229

SWIFT: OTPVHR2X

PAYPALL: https://www.paypal.me/ZakladaBestie

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 09:53