StoryEditorOCM
Splitnaliveni alkoholom

Splićanin je sve snimio kamerom: ‘Noćas su mi ova dvojica s Brda na silu ušli u portun. Imali smo spremnu motiku...‘

Piše SPLIT SD
20. kolovoza 2024. - 09:07

Osebujni stanar splitskog Geta i predstavnik stanara u Dominisovoj ulici Baldo Đanović na virtualnom je okupljalištu stanovnika gradske jezgre FB grupi Get getanima objavio snimku dvojice mladih Splićana koji su mu tijekom noći upadali u portun, a onda ih je lovio do Peristila.

Kako je poentirao, nisu samo furešti ti koji rade nered po centru Splita. U nastavku objavljujemo što je napisao o sinoćnjem događaju.

image

Baldo Đanović

Tom Dubravec/Cropix

"Makar glavinu nereda u SGJ za litnjih miseci čine furešti, neritko se desi da se i naši krkani spuste u Palaču koja život znači.

Tako su večeras dvojica s Brda (vrime radnje 23:30h), naliveni jeftinin alkoholon u (o)kultnog kluba (tako su priznali kad ih se uvatilo na Peristilu i dovelo na misto rabote), na silu ušli u portun u ko zna kojoj namjeri.

Pa kad nisu uspili ono šta su namirili, odvalili su jedan pitar pun cvića i napravili malu štetu i veliku buku i šporakicu.

Nego, kako uvik imamo motiku spremnu u slučaju ovakvih tulipana, zatrčali smo se i uvatili ih na Peristilu.

Da litanju skratimo, video (uz znanje firme koja nan drži kamere) stavljamo javno u grupu Getana, da se brdske majke mogu podičit kakve su momke na svit donile, ako ih na snimci pripoznaju (ništa kontra Brda, kvart ka kvart, čeljad ka i svaka druga).

Nikome od dvoje nije pala vlas sa glave, jer je jedan bija normalniji i trizniji, makar su zaslužili zube tražit u zemlji koju su iz razbijenog pitara prosuli. "

Nije ovo prvi put da je Đanović bio meta lopova, već je objavljivao nezgode s njima.

Splićanin u stanu zatekao lopova, sve je snimio: ‘Kad me vidija počeja glumit da traži zvonik, a onda izvadija sprej!‘

Poznati Getanin na meti lopova, kamera ga je noćas snimila u akciji: ‘Tražimo pomoć, ovo je već 4. put u dvi godine!‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 08:48