StoryEditorOCM
KošarkaPAO DOGOVOR

Preokret kod Ace Petrovića, otkrio gdje nastavlja karijeru: ‘Shvatio sam da još nisam za mirovinu‘

Piše Tvrtko Puljić/SN
10. listopada 2024. - 19:39

Iako je postojao plan da nakon Olimpijskih igara u Parizu klupu reprezentacije preuzme Tiago Splitter, to se neće dogoditi još tako skoro.

Naime, Brazil će i dalje voditi Aco Petrović koji je Brazil ovoga ljeta doveo kroz kvalifikacije do Pariza, a tamo ušao u četvrtfinale. Petrović je tada u dogovoru sa Savezom, ali i sa svojim pomoćnikom Splitterom računao da će bivši brazilski reprezentativac postati novi izbornik, ali kako je Tiago Splitter posao trener euroligaša Parisa i kako ne može participirati u prozorima na klupi reprezentacije dok traje Euroliga, dogovor je opet završio na Aci Petroviću, pišu Sportske novosti.

- Ionako sam ovoga ljeta shvatio da nisam još za mirovinu. U ovoj fazi ionako ima prostora u kojima se mogu pronaći tri, četiri nova imena za reprezentaciju, pa smo se brzo dogovorili - kazao je Aco Petrović, koji će već u studenom opet biti na klupi Brazila.

Usput, Petrović je u srijedu gledao i Cibonu. Otišao je na poluvremenu.

- Nisam više izdržao. Kad gledam košarku, pokušavam shvatiti koja je ideja trenera, čak i kad se s njom ne slažem. Ovdje uopće ne vidim ideju - kirurški precizno je Petrović objasnio što misli o idejama Chrisa Thomasa...

 

 

10. listopad 2024 19:39