StoryEditorOCM

korona na terminaluDirektor LNG-a Hrvatska negira da je necijepljeni dio posade nazvao nebitnima, a za zaraženog tražio otkaz: ‘Nitko nije otpušten‘

Piše OM
29. listopada 2021. - 12:21

Nakon pojave koronavirusa na brodu LNG-a Hrvatska Hrvoje Krhen, direktor LNG-a Hrvatska, uputio je e-mail podređenima i suradnicima u kojem necijepljene zaposlenike naziva 'nebitnima', a za radnika koji je donio koronavirus na brod traži da mu se 'otkaže daljnja suradnja' i 'onemogući ulazak u područje terminala', javlja tportal.

Krhen sve negira i tvrdi da nitko nije dobio otkaz zbog covida i da na brodu nema nebitnih.

(…) E sad što se tiče ove situacije moram priznati da razina neodgovornosti od 33 posto necijepljenih članova posade nadilazi moje moći shvaćanja. Dakle zbog apsolutno nebitnih pojedinaca dovodimo se u situaciju gdje kompromitiramo sve dobro učinjeno. Sumnjam da necijepljeni dio posade posjeduje specifične vještine i sposobnosti koje je teško pronaći na tržištu rada (…) Što se tiče dotičnog koji je uzrokovao ovu situaciju kada napusti FSRU molim da mu se otkaže daljnja suradnja sa LNGH te onemogući ulazak u područje terminala. (…)

Dio je to poduljeg e-maila koji je podređenima početkom listopada uputio Hrvoje Krhen, direktor LNG-a Hrvatska, koji je tportal dobio na uvid nakon što je utvrđeno da je jedan član posade pozitivan na koronavirus.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

29. travanj 2024 14:59