StoryEditorOCM

MEĐU BANCIMATrio Gušt na splitskoj peškariji promovirao novu pjesmu koja govori o ribarima, sipama, arbunima...

Piše OM
20. kolovoza 2024. - 11:17

Prodavači i kupci ribe na splitskoj Peškariji doživjeli su u utorak ujutro iznenadnu izvedbu pjesme Dite mora. Riječ o pjesmi s kojom će Trio Gušt u subotu 24. kolovoza nastupiti na Šansoni u Šibeniku, a utorak ujutro pjesmu su testirali medju ciljanom publikom. I to izvedbom uživo, neočekivano, medju bancima s ribom.

- Svjetski poznati rock sastav U2 je na primjer nastup iznenadjenja imao u newyorškom metrou, a naša pjesma Dite mora primjerenija je peškariji, jer govori o životnom stilu iskonskog dalmatinskog ribara -  kazao je tom prilikom Želimir Dundić iz trija Gušt za Info-kadar.

Pjesma koja spominje ribe, od arbuna i kanjaca, preko lignje i sipe do šampjera, uistinu je dobro legla na ribarnici. Ali sljedeća stanica joj je Šansona u Šibeniku, odnosno nastup u prijenosu HTV-a.

“Ovo je nova pisma? Odlična je! - komentirao im je u prolazu Frane Zanki, proslavljeni podvodni ribolovac. A pjevača Želimira Dundića zagrlio je i slikar Pero Letica koji je izmedju ostaloga slikao - šampjere, a još više barke.

19. rujan 2024 00:10