StoryEditorOCM

morski kuharU ovoj se konobi starinski recepti nadograđuju modernim tehnikama kuhanja. Otkrili su nam kako pripremaju romba

Piše Đorđe i Jasmina Stošić
29. srpnja 2022. - 12:25

Toni Draguzet, chef, gurman i glavni gastronomski kreator, zajedno sa svojim timom, godinama uspješno kormilari Boccaportom koja stabilno plovi pulskom gastronomskom scenom.

Tradicionalna istarska jela i starinski recepti zadržali su zaboravljene okuse i mirise nadograđene novim, modernim tehnikama kuhanja.

Autohtoni proizvodi i lokalne namirnice, pravilno i točno termički obrađeni znak su znanja, iskustva i upornog dugogodišnjeg rada.

Uigranost, veselje, dobro raspoloženje u kuhinji itekako se osjeti u svakom tanjuru. Domaći pršut i sirevi, juhe, carpaccia, tjestenine, rižota, mesa, ribe, školjke, čine konobu iznimno popularnom i svakodnevno popunjenom poklonicima Boccaporte.

Spoj kuhinje, nasmijanih konobara i konobarica nepogrešivo funkcionira. Gosti se slobodno mogu prepust...

07. studeni 2024 10:31