StoryEditorOCM

FRANKA MARINEIzvrstan izbor za manju obitelj na moru: zavirite u Regal 26 XO, evo kolika mu je cijena

Piše Promo
4. ožujka 2024. - 08:28

Franka Marine predstavila je motorni čamac Regal 26 XO dužine 8,25 metara s kabinom i vanbrodskim motorom. Kako je istaknuto, ovaj motorni čamac odlikuje svestranost na moru, a posebno se ističe detaljima izrađenim da podignu iskustvo plovidbe.

S modelom 26 XO, Regal je, naime,želio nautičarima pružiti mogućnost vanbrodskog pogona na svom 26′ Express kruzeru. Iako je vrlo sličan svom modelu s krmenim pogonom, 26 XO ima veći kapacitet za odlaganje zbog nepostojanja unutarnjeg motora, što ovom brodu daje veću funkcionalnost, dok se može pohvaliti s dovoljno mjesta za spavanj četiri osobe u kabini.

Velika platforma, kojom se lako upravlja, omogućuje vam hodanje s jedne na drugu stranu i s lakoćom ulazite i izlazite iz mora uz ljestve za plivanje i ručke za lakše hvatanje. Nedostatak bočnih paluba omogućuje prostor u kokpitu sa širokim trupom koji se može pohvaliti velikim, udobnim sjedalima i prekrasnim upravljačem s nagibnim upravljačem i dvostrukim sjedalom.

Kabina ispod palube ima blagovaonicu u obliku slova V i madrac od memorijske pjene. Kabina također sadrži kuhinju s mikrovalnom pećnicom, štednjakom s jednim plamenikom, sudoperom i hladnjakom u podnožju pulta. Tu je i WC, umivaonik u ormariću i namjenski gornji tuš, što je rijetkost u brodu ove veličine.

Ovaj čamac je izvrstan za malu obitelj s ograničenim budžetom koja uživa u slobodnom vremenu na otvorenom ili vodenim sportovima.

Cijena samog broda sa dodatnom opremom iznosi 155.066 € (bez PDV-a) sa motorom od 300 konja čija je cijena 28.800 € (bez PDV-a).

29. travanj 2024 00:16