StoryEditorOCM

elektrana za digitalne igračkeKako tijekom boravka na brodu ili na plaži bateriju mobitela uvijek držati punom? Rješenje nudi Nitecore NPS600 Power Station

Piše Ž. S.
5. kolovoza 2021. - 10:08

U nautičkim magazinima se godinama piše o tome što sve treba poduzeti ili kupiti da se brodski akumulatori na isprazne. U moderno vrijeme, kada je na javnom mjestu skoro nemoguće vidjeti osobu koja ne razgovara na mobitel ili tipka na njemu, postavlja se pitanje – kako tijekom boravka na brodu bateriju mobitela uvijek držati punom?

Čini se da je za većinu ljudi danas nepodnošljiv osjećaj ostati s praznim mobitelom jer se tada ne može ići na internet, Facebook, Instagram...

Međutim, rješenje takvih nevolja u slučaju da ste daleko od kuće na brodu ili na plaži, nudi Nitecore NPS600 Power Station.

Ovaj prijenosni punjač raznih elektronskih uređaja nudi kapacitet od 594 Wh i teži samo 5,83 kg. Proizvođač tvrdi da iPhone 11 napuni čak 45 puta, a laptop 10 puta.

Ima 4 USB-A utora, jedan QC 3.0, PD USB-C, kao i utičnicu za 12V upaljač, pa čak i priključak za solarni panel kako bi se sam mogao puniti.

Sukladno snazi i kvaliteti, Nitecore NPS600 Power Station se u SAD prodaje po cijeni od 900 dolara. 

26. travanj 2024 19:12