StoryEditorOCM

Fish&BoatIglicom na uzobalne predatore: predstavljamo varalicu kojoj kapitalci ne mogu odoljeti

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
30. rujna 2023. - 09:52

U srcu smo spinnerske sezone kad su na meti svi uzobalni predatori.

Tako se nerijetko i u samom plićaku mogu naći kapitalne strijelke, brancini, lice pa čak i gofovi koji će teško odoljeti pravilno plasiranoj i pomno odabranoj varalici.

A jedna od takvih varalica kojoj je nemoguće odoljeti je i StrikePro, model EG-071.

Ova je tonuća varalica, naravno, ponajprije namijenjena panuli, no spretniji spinneri je uz pomoć vodene kugle mogu uredno koristiti i u spinningu dosežući daljine izbačaja do kojih se uz ostale slične modele ne mogu dobaciti.

Zahvaljujući svojoj trosegmentnoj konstrukciji i spojnoj alki smještenoj na čelu varalice, ovaj model u povlačenju ostvaruje posebno atraktivnu, prirodnu, a nadasve provokativnu akciju kojoj nijedan predator u blizini ne može odoljeti.

image

Prepoznatljiva tekstura StrikePro varalica

Osim toga tu je i klasična StrikePro završna obrada kojom se vjerno simulira površinska tekstura iglice sa svim detaljima, od očiju do krljušti.

INFO:

Fish & Boat
Tel. 021/275 231
www.fishboat.hr

Osim klasičnih modela, u ponudi su i modeli s posebno konstruiranom metalnom pločicom na repu zahvaljujući čemu varalica ostvaruje posebno dinamičan ples. Ova se pločica povezana karabinom po potrebi može i skinuti nakon čega varalica poprima prvotne, osnovne karakteristike.

Naravno, ukoliko je ciljana lovina strijelka, ne smijete zaboraviti postaviti sajlicu kao predvez kako ne biste ostali i bez ribe i bez varalice.

Varalica StrikePro EG-071 je duga 16 cm, teška 8 grama, te dostupna u blister pakiranju u više različitih dekora po cijeni od 9,80 eura.

image

U ponudi je više dekora

27. travanj 2024 13:21