Proljeće je, a na pjatima sve puca. Od zdravlja. A u pećnicama – isto zdravlje. Ne baš za tijelo, koliko za dušu. Jer tko može odoljeti dobrim sirnicama? Nitko! I zato nam na novom kulinarskom natjecanju u organizaciji Slobodne Dalmacije i Bobisa nije bilo baš lako odlučiti čije su sirnice najbolje. Naime, kad je ova tradicionalna uskrsna slastica u pitanju, nije lako naći savršeni recept kako bi ispale besprijekorne. No odmah ćemo reći – bez dva sastojka, ljubavi i volje, ne vrijedi vam otvarati posudu s brašnom.
A upravo je brašno, kao i sve ostale namirnice potrebne za spravljanje sirnice, osigurao Tommy, dok je kulinarsko bojno polje bila svima poznata kuhinja udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, dugogodišnjih partnera Slobodne Dalmacije. U toj su...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....