StoryEditorOCM
Životšest mjeseci nakon eksperimentalnog potapanja javnosti je predstavljen slovensko-hrvatski proizvod

Ekskluzivni pjenušac izvađen iz Novigradskog mora

Piše PSD.
14. listopada 2010. - 14:18
"Masleničke ralje” – tako bi se trebao zvati prvi slovenski pjenušac “proizveden” u podmorju Novigradskog ždrila koji su, šest mjeseci nakon eksperimentalnog potapanja, javnosti predstavili slovenski vinar Ivan Simonič i načelnik općine Jasenice Martin Baričević na rivi nedaleko od staroga Masleničkog mosta.


Vinski podrum pod morem

Načelnik općine Jasenice Martin Baričević u suradnji sa slovenskim vinarom vidi odličnu priliku za afirmaciju lokalne zajednice kroz proizvodnju grožđa i izgradnju degustacijske prostorije za pjenušac na mjestu stare teretne luke u Maslenici.

- Ako tržište bude pozitivno reagiralo, pokušat ćemo proizvodnju grožđa za...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2024 16:33