StoryEditor
ViralTrik ideja

U karanteni smo saznali svašta, pa i da cijeli život ‘pogrešno‘ cijedimo limune: viralni video mogao bi vam olakšati pravljenje limunade ovog ljeta

Piše PSD
22. svibnja 2020. - 10:00
Shutterstock

Zahvaljujući čarima vremena u kojemu živimo, mnoge je karantena zatekla u provođenju vremena na društvenim mrežama, a tako će "samoizolacija" ostati i obilježena.

Sati i sati znali bi proći u istraživanju bespuća Instagrama (kad ste u stanju "mozak na pašu"), Facebooka (kad ste baš rasploženi za neku raspravu) ili TikToka (kad vam je do puke zabave).

Ova posljednja opcija iznjedrila je par videa koji su postigli status "viralnih" u vrlo kratkom roku, a većina ih je toliko priprosta da će se i na spomen sljedećega naći netko tko "radi to već godinama".

No iskustva korisnika pokazuju da nisu snimke zaludu viralne. I da većina ljudi prikazane trikove naprosto ne radi tako, već si godinama, naprotiv, kompliciraju život nepotrebnim koracima.

Primjerice, posljednji u nizu. Odlučili ste napraviti limunadu ili blažu varijantu, za zdravi početak jutra - vodu s limunom. Treba vam samo malo limunova soka, pa je prvo što činite da prepolovite limun, zar ne?

Onda se druga polovina vucara po hladnjaku, a niste baš iscijedili ni sav sok od one druge. Nije vam se dalo vaditi spravicu za pošteno "štrukavanje", ma i par kapi soka je dovoljno. No eto, taman pred ljeto, netko se (u karanteni, naravno, pod hashtagom #dosadnokodkuće) dosjetio i ovoga. Pogledajte video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2021 23:22