StoryEditorOCM
SlanoHRSKAVO I SOČNO

I ovaj vam komad svinjetine može poslužiti umjesto skupog odojka. Pripremite ga po našem receptu, lizat ćete prste!

Piše T.S.M.
19. prosinca 2023. - 15:29

Nedavno smo vam predložili da umjesto odojka, koji je ove godine bezobrazno preskup ispečete carsko meso i dali smo vam jedan jako dobar i provjeren recept (podsjetite se ovdje). Ako vam taj nije po volji, nema veze jer imamo još jedan prijedlog. U ovom slučaju nije riječ o carskom mesu, koje je nekima pomalo odbojno jer može biti jako masno, nego o koljenici. Kad se svinjska koljenica pripremi kako treba, postaje izuzetno sočna i mekana, a nakon što korica prođe propisani tretman, postaje neodoljivo hrskava, baš kao u odojka.

Svinjsku koljenicu mnogi izbjegavaju u strahu da će ostati žilava nakon pečenja, no ako se sve odradi kako treba, nema šanse da će vas ovaj komad mesa razočarati. Potrebno je samo odabrati kvalitetno meso i osigurati dovoljno ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. prosinac 2024 18:14