StoryEditorOCM
Savjetinajbolji rezultat

Splitski mesari savjetovali su nam kakav treba biti odojak za savršeno blagdansko pečenje. Znate li u čemu svi griješe?

Piše Tea Sumić Miletić
19. prosinca 2024. - 19:25

Odojak je ove godine cijenom opet uspio uzburkati duhove. Paprena je, nema što. Još jedan grubi dokaz da nam se društvo raslojava. Neki će obožavano pečenje ove godine jesti i za Božić i za Novu, dok će biti puno više onih koji će si jedva moći priuštiti kilogram, ali svejedno će ga kupiti. Gušti su gušti, a ima nešto i u običajima.

Ovom prigodom nećemo (više) gunđati zbog cijene, ali želja nam je pomoći svima koji odojak (ipak) planiraju kupiti da im se to zaista i isplati. S tom namjerom na umu obratili smo se onima kojima je meso zanat pa ako želite doznati kako najbolje proći pri kupnji skupocjene poslastice, nudimo vam savjete poznatih splitskih mesara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. prosinac 2024 19:25